Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet némi bi hajlamom? Pár évvel ezelött a barátnőm és az ő barátnője fiújával együtt voltuk, társasoztunk meg elvoltunk és a barátnőink megkértek hogy csókolózzunk.19f
Figyelt kérdés
Én nekem nem volt rossz érzés, szegény fiúnak viszont biztos, látszott rajta, de nekem meglepó módon nem volt rossz és nem volt nehéz sem. Sőt, jó érzés volt.
Hozzáteszem, hogy kisfiús vonásai voltak, nem éppen az erős férfias arc dominált benne. Ez 3 éve volt, csak most eszmbe jutott, mivel egyedül vok itthon, beteg vok és kicsit unatkozom és gondolkodtam egy csomó mindenen az életemből:D
2020. jan. 13. 19:30
1/2 anonim válasza:
Ha jól esett egy fiúval csókolózni, akkor igen, van bi hajlamod.
2/2 anonim válasza:
Hát elég fura kérés volt ez a barátnődtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!