Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok, a hármas szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, a hármas szex kipróbálása romboló lehet egy kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Párommal közel 10 éve vagyunk együtt. Nem érzem hogy bármi gond lenne a kapcsolatunkkal, kiegyensúlyozottnak gondolom. Távkapcsolatban élünk (2 hetente találkozunk de akkor 3-4 napot együtt töltünk) de SOHA nem csaltuk meg egymást,hűségesek vagyunk. A szexuális életünk több mint kielégítő. Szeretünk új dolgokat kipróbálni extrém dolgokat is, minden úton szeretünk örömet adni a másiknak. Felötlött bennünk a hármas gondolata. Mindketten izgatónak találjuk, de tartunk attól hogy valamelyikünk (persze mindegyikünk a másikra gondol) többet szeretne majd a harmadikkal, továbbá nem tudjuk hogyan reagálnánk arra ha látjuk egymáson hogy az új sráccal mennyire élvezzük a dolgokat, esetleg farokmérettel vagy mással kapcsolatban adódhatnának kissebbségi érzéseink stb. Nem erőltetjük a dolgot egyébként csak néha beszélünk róla. Megbeszéltük azt, hogy az óvatosság és egyenlőség kedvéért ha eljutunk oda hogy kipróbáljuk, azzal kezdünk, hogy kizárólag csak mi ketten szájjal elégítünk ki valakit.

Szeretnék olvasni tapasztalatokról, akik átmentek ezen már párkapcsolatban. Lett következménye? Milyen problémáitok voltak? Hogy vezettétek be? Együtt vagytok még? Megérte?

Nem ér annyit egyikünknek sem, hogy rámenjen a kapcsolatunk. Így is nehéz melegként, de legalább a szexben kiéljük magunkat :D. De hozzá teszem, hogy mindkettőnk elégedett a szexszel, ha nem próbálnànk ki a hármast akkor is boldogok lennénk. Csak a kérdés hogy miért ne ha mindkettőnket izgatna?

Köszönöm a válaszokat.

2020. jan. 13. 06:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom mint ahogy minden párkapcsolat különbözik, úgy különbözik az is hogy egyes pároknál mi fér bele. Nem értem, hogy keveredik ide az érzelmi megcsalás, ha pont dgy harmadik fél bevonásáról van szó testileg, érzelem nélkül. Én ezt a fogalmat úgy ismerem, hogyha például testileg nem történik közötted és egy másik ember között semmi (ugye aki nem a párod) viszont elmondod neki mennyire szereted, vagy hogy ő a mindened és olyan érzelmi területeket érintetek együtt amit csak a pároddal kéne.

A másik gondolatom pedig a válaszok olvasása közben az volt, hogy szerintem pont nem attól romlott és eleve rossz egy párkapcsolat, hogy a párod fel meri hozni egy olyan gondolatát, szexuális fantáziáját, ami a mélyen benne zajlik hanem attól, ha te a párjaként erre úgy reagálsz, hogy "azonnal szakítasz vele és nem lenne vissza!".

De persze mindenkinek más fér bele és az imént idézett válaszoló válaszát és tiszteletben tartom és teljesen elfogadom, csupán reflektáltam.

Én tapasztalatból azt tanácsolom, hogy üljetek le és beszéljetek nyíltan. A hármas titka hogy ez is egy KÖZÖS kalandotok és élményetek legyen amit együtt éltek meg. Ha ez meg tudja rontani a kapcsolatotokat, akkor essig is ott lehetett egy gyenge pont, csupán nem vettétek észre.Én nem 2 éve vagyok együtt a párommal és két hármast is beiktattunk. Nekünk utánna határozottan erősebb lett a kapcsolatunk, mert egy újabb izgalmas kalansot éltem meg a szerelmemmel az oldalamon. Sokan fogják azt mondani, hogy biztosan nem szeretitek egymást, képtelenek vagytok a hűségre, ez akkor nem is olyan komoly kapcsolat stb.. de ez mind butaság, mert csak ti ismerhetitek a kapcsolatotokat, és én sok-sok szerencsét kívánok a kapcsolatotok ezen új szakaszához! :)

Ha érdekel és lenne kérdéses írj priviben, van tapasztalatom és úgy gondolom jó pár hasznos tanácsom.

2021. febr. 9. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!