Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen piszkos fantáziátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen piszkos fantáziátok van, amit megvalósítanátok?

Figyelt kérdés

2020. jan. 12. 19:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Aktív fiatal srác melytorkosan szopasson

Illetve pisi szex

2020. febr. 9. 19:55
 12/17 anonim ***** válasza:
85%

nekem heteroként a piszkos homo fantáziám, hogy megismerek egy tök jófej csávót aki idősebb, karakánabb, irányítóbb, tök jól kijövünk, nevetünk majd valahogy nagyon ügyesen irányítva már ott vagyok, hogy irányít, hogy mi mindent csináljat és egyszerűen nem tudok neki nemet mondani, mert annyira határozottan utasít, hogy ezt+azt csináljam.

A fantáziámban még az is fűszer, hogy annyira szép, nagy, izgató farka van, hogy hiába hetero vagyok, nem tudok neki ellenállni és éreznem kell...

2020. febr. 19. 15:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#12-es, nem gondolsz hülyeségekre!😉 Jó is lenne egy olyan srác.
2020. febr. 19. 22:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Össze válogatnék vagy 10 helyes fiú akik egymás után leszopatnak miközben mind végignézi.
2020. febr. 20. 00:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg klassz srác körülöttem, mindnek sportzokni, focis sportszárat a lábán, körülötem hokiznak, szónak dugnak, és én is gátlástalanul szopom mindegyiket, közben dugnak engem, én is megkúrom őket, közben aki nem szopik/dug, az nézi és hokizik, apruccel a meleg ondó patakokban, a szép zoknikra is jut belőle, az én sportszáramrais rá érik, és nincs ége az orgiának, mert rengeteg válogatott jó pasi van, mindenféle korú, mind erős zokni fétised, mint én. Kinyalom a feneküket, közben szopják a farkam, nyalják a heréimet, megdugok valakit, aki közben szopja, amit a szájának felkínálnak, neki is szónak, aztán engem is dugnak... Spriccel a fincsi meleg ondó mindenhová...
2020. febr. 20. 06:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Bár ez egyszer már valóra vált nem tudatosan. Egy sportoló srácot délutáni kemény edzés után sikerült cumizni. Ami az érdekessége, hogy a farka körül és a zacsija brután szőrös volt kb vagy 6-7cm szőrzettel. Az edzés és gondolom az egész nap miatt megidzatt stb. elég illatos volt. Soha nem gondoltam volna, hogy betudnék kapni egy ilyen faszt, de ahogy letolta a gatyát és a szőrzetéről megéreztem ezt az illatot és a hatrahúzta a fitymáját a makkról illazozó farkát úgy begerjedtem mint még talán soha nem is tudom mi lehet ennek az oka (Ötlet srácok szerintetek?). Életem legjobb szopása volt szoptam a szőrzete az arcombat simogatta és illatozott most is beleborzongok. Jár már így valaki más is?
2020. máj. 1. 10:09
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen lettem volna a helyedben😉
2020. máj. 1. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!