Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok nektek a csupasz vagy a szőrös pénisz izgatóbb inkább?
Figyelt kérdés
2020. jan. 10. 21:53
31/40 anonim válasza:
Bundás legyen
Nagy legyen
És mélytorkozom :D
32/40 anonim válasza:
Ne legyen dzsungel de nem gáz ha csak rövidre van nyirva
A csupasz talán a legizgatobb
33/40 anonim válasza:
Inkább szőrös, de az sem baj, ha fazonírozott, csak valóban ne egy bokor legyen ott a “micsoda” körül...
34/40 anonim válasza:
Nagyon érdekes világ ez, hogy a meleg pasiknak lényegében a fele odavan a szőrös farokért, a heteró nőknél, akik meg deklaráltan ugye mégiscsak férfiakért vannak oda, milyen alacsony a fanszőrzet elfogadottsága.
35/40 anonim válasza:
Csupasz pisztoly, de egy kevés szőr elfogadott :)
36/40 anonim válasza:
Egy farok legyen szőrös fűggetlen attól, hogy aktív vagy passzív. Személy szerint lehet sokan most megszólnak érte, de az a legjobb, ha érintetlen naturális természet adta. Bár igen ritka szerintem sajnos ...
37/40 anonim válasza:
36
Nagyon ritka, tényleg elvétve látni nem borotvált farkat pl. egy naturista strandon. Manapság olyan fehér holló vagyok a természetes fanszőrömmel, mint 1998-ban a borotvált farkammal.
38/40 anonim válasza:
Nekem izgató mindkettő, de ha választani kell, inkább a szőrös. :)
40/40 anonim válasza:
Nekem bejönn bárhogyan de én inkább a páromat szeretem amilyen nem azt hogy milyen lent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!