Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hány évesen vertetek ki előre? Mijen volt?
Figyelt kérdés
Esetleg volt ojan hogy megmutta valaki hogy hogyan kell?2020. jan. 9. 10:24
2/23 anonim válasza:
13-14 korul lehettem. Magamtol jottem ra.
3/23 anonim válasza:
5-6 évesen. Magamtól jöttem rá, hogy ez jó érzés.
5/23 anonim válasza:
Mijen, ojan, megmutta? Írni majd én megtanulok helyetted. Tudom tudom. Telóról vagy és angol billentyűzeted van. Uninteligent tanulatlan.
7/23 anonim válasza:
Szerettem volna a mijenre, ojanra, megmuttára reagálni, de megelőztek 🙁
Csaj vagyok, de ez a "helyesírás" megfogott...vagy mi.
8/23 anonim válasza:
12 évesen kezdtem, de pár hónappal később haverok tanítottak pár új technikára és akkor már nem csak a fitymámat morzsolgattam, hanem x különböző módon intéztem. :)
Ha nem lett volna jó, nem csináltam volna. :)
9/23 anonim válasza:
10 évesen egy osztálytársam mutatta
10/23 anonim válasza:
Mindig ELŐRE vertem ki, mert hátra nagyon kényelmetlen lett volna és egész LYÓ volt. OJAN nem volt, hogy MEGMUTTA valaki a technikát, de elmondta egy osztálytársam, és annak alapján próbálkoztam egy haverommal együtt 13 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!