Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen hamar élveztek el?
Én irigylem a gyorstüzelőket. Igaz azokat is akiknek sok spermájuk van. Én pl lassan megyek el és kevés jön.
Kort is írjatok!
Nekem is változó.
Amikor nagyon tombol bennem a vágy, és nagyon ki vagyok éhezve, akkor tényleg nekem is fél perc, de van, amikor 5-10 percig is el szokott tartani.
A mennyiség is szintén változó.
Van, amikor rengeteg ondó jön, és nagyon magasra spriccel, de van, amikor egészen kevés, és csak a hasam aljára jut belőle.
Sok mindentől függ. Ha nagyon be vagyok indulva akkor 5-10 perc. Ha hosszú szenvedélyes szexre készülünk akkor 45-90 perc. Persze ez nem egy pózban dugást jelent hanem változatos, kölcsönös szexuális ingerlést. Ha hosszúra elnyújtjuk az akciót akkor nekem sok spermám szokott lenni. 1-2 spricc aztán 4-6-szor még "kibuzog" az ejakulálás alatt.
45F
Sajnos elég hamar, max 5 perc, de általában kevesebb...
26
Általában,partnar függő.De ha akarom,gyorsan vagy
lassan.Ha nagyon szupi a partner,szeretek élvezkedni.
Amúgy,tök mindegy.A második úgyis tovább tart.
Mi köze a kornak ehez? 100év
Ha magamnak verem sokáig tart. Ha valami van a popsimban (dildó vagy egy aktív farka) akkor viszont hamar el tudok menni.
24/F/passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!