Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív melegek! Nektek izgató ez?
Figyelt kérdés
Szóval, nektek izgató, ha egy passzív srác 30 évesen még szűz?
Vagy hátrány, és ennyi idősen már rég "be kellene járatva lennie"?
2020. jan. 6. 17:07
1/11 anonim válasza:
Bár bi vagyok és nem meleg, de nálam pozitív ha a partner hozzám hasonlóan teljesen kezdő lenne.
2/11 anonim válasza:
Igen.minden szűz felavatása izgató.de mondjuk nekem azért is mert a 30 asok érdekelnek
3/11 anonim válasza:
30-as szűz popó?
Ha egy szép test része, akkor az csak izgató lehet! ;)
4/11 anonim válasza:
Fúj bazz... ezt fiatal szűz lányok is olvashatják :(
6/11 anonim válasza:
Te se nagyon érted a szexuális izgalom és az érzelmek közt a különbséget, igaz? Előbbi pusztán a fizikai valóságod látványán múlik (testalkat, idomok, ívek), nem kell hozzá se a neved, se az életrajzod. Ami az utóbbit illeti, és nyilván erről szól a kérdés: Igen, számomra ezerszer szimpatikusabb és szerethetőbb egy szolidabb, tartózkodóbb személyiség, mint mások nagyéletű, százhatvanszor levetett rongya.
7/11 anonim válasza:
Hát én pont 30 vagyok de nem azért nem szexeltem eddig, hogy ezután kezdjem el... Ha valaki ennyi idősen szűz annak oka van, nem csak egy elvi kérdéstől függ hogy fog e bárkivel is szexelni vagy nem. Bár sokkal könnyebb lenne az ismerkedés ha nyitott lennék szexre én beszélgetni szeretek
8/11 anonim válasza:
Nekem valahogy az utolso válasz is izgi.
9/11 anonim válasza:
Bejáratni általában gépeket és járműveket szoktak. Aki így gondol emberre, az nagyon szégyellje magát.
Sokkal értékesebb, ha valaki annak adja oda magát,aki iránt érez is, és nem egy strigulázónak.
Ha valaki ismerkedik, értelmesen és beszélgetve, a másikra mint emberre is kíváncsi, az ilyen az igazi és tisztelni való.
De sajnos ma a numera a lényeg és a carpe diem, mindegy hány éves valaki....Minál idősebb annál linkebb a többség.
10/11 anonim válasza:
Én 27 éves vagyok. Viszont az aktív oldal vonz. Én pl nem akarom elmondani az első srácnak, hogy eddig csak csajok voltak mert szerintem nem lenne izgató neki. Sőt! Persze lehet tévedek. 20 év felett szerintem furán veszi ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!