Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk! Az orális szexen belül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Az orális szexen belül mi az amit a legjobban élveztek? Mi vonz a legjobban az orálban?

Figyelt kérdés

2020. jan. 4. 11:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Attila, nem én szóltam be neked... Anoním, de neki 76%, nekem 77% a számom, ami nem minősít, csak megkülönböztet. De legyen, igazad van, én is csöndben maradhattam volna.
2020. jan. 4. 13:39
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen mindegy ki kezdte senki nem szóltam be nem kezdtem el trollkodni. Én csak válaszoltam l,sajnos sokan lettetek trollok. Noh mindegy most majd jöhet a helyesírásba belekötök komment majd.
2020. jan. 4. 14:57
 13/18 A kérdező kommentje:

A farok selymes bőrének érintése az ajkammal, az íze, az illata, a látványa, amikor az előnedves sikamlós makk a nyelvemhez ér, amikor betölti a számat és a torkomat bökdösi, amikor a sűrű meleg ondó szétárad a számban.

Csak ennyi, semmi más. :)

2020. jan. 6. 22:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem találok orálra embert... pedig jó lenne. 26f.
2020. jan. 8. 21:38
 15/18 Lacás1976 ***** válasza:
100%

Szerintem is a legjobb a szájba élvezés akkor is ha nekem csinálják és akkor is ha én szopok le valakit. Amikor érzem a farkán meg a testén hogy mindjárt élvez és a utána pumpálva, lüktetve jön a számba. Nem is szoktam egyből lennyelni hogy minél tovább érezzem. Sajnos páromon kívül kevés olyan ember van akinek ezt meg merem csinálni mert tudom hogy egészséges...

43 éves meleg pasi vagyok.

2020. jan. 9. 07:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig csak csajokkal van tapasztalatom... De a kis vakumot szeretem, ahogy a nyelve ingerli a makkom, amikor köröz vele... És imádom amikor a szájába engedhetem az egészet... A legjobbak még utána is csinálják kicsit, miután lenyelték. A kevésbé jók csak lenyelik vagy játszanak a farkammal majd köpnek egyet. A kicsivel átlag feletti egyből köp, de legalább a szájába mehetek. Az átlag csaj meg nem is engedi a szájába sajnos... :( a legrosszabb ha nem is szeret cumizni...
2020. jan. 9. 07:26
 17/18 anonim válasza:
100%
Nekem azért jo az oris szex mert akkor lehet térdepelni a fiú előtt és ezzel megmutatni menyire mélyen megalázkodolnneki mert szereted őt,mert ő a nagyobb mint te,átadod a lelkedet neki hogy nyugodtan magáévá tegye....
2020. jan. 13. 07:12
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én azt, amikor szopok, a partnerem már nagyon fel van izgulva és a fejemet durván ráhúzza a szerszámára. Ezek után a számba élvez és érzem lefolyni minden egyes cseppjét mélyen a torkomon.

Számomra ez a legjobb rész.

2020. jan. 14. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!