Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az orális szexen belül mi az amit a legjobban élveztek? Mi vonz a legjobban az orálban?
A farok selymes bőrének érintése az ajkammal, az íze, az illata, a látványa, amikor az előnedves sikamlós makk a nyelvemhez ér, amikor betölti a számat és a torkomat bökdösi, amikor a sűrű meleg ondó szétárad a számban.
Csak ennyi, semmi más. :)
Szerintem is a legjobb a szájba élvezés akkor is ha nekem csinálják és akkor is ha én szopok le valakit. Amikor érzem a farkán meg a testén hogy mindjárt élvez és a utána pumpálva, lüktetve jön a számba. Nem is szoktam egyből lennyelni hogy minél tovább érezzem. Sajnos páromon kívül kevés olyan ember van akinek ezt meg merem csinálni mert tudom hogy egészséges...
43 éves meleg pasi vagyok.
Én azt, amikor szopok, a partnerem már nagyon fel van izgulva és a fejemet durván ráhúzza a szerszámára. Ezek után a számba élvez és érzem lefolyni minden egyes cseppjét mélyen a torkomon.
Számomra ez a legjobb rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!