Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért fáj ennyire még mindig?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj ennyire még mindig? Hogyan tegyem túl magam rajta, ha túl lehet egyáltalán? (bárkit szívesen meghallgatok, lányokat is)

Figyelt kérdés

Annyit szeretnék csak írni magamról, hogy én elég zárkózott típus vagyok. Elég nehezen ismerkedek új emberekkel, csendes vagyok, és ráadásul nem is nézek ki jól (mindenkinek más a szép azt tudom, de úgy általánosságban rondának tartom magam).

Sok idő eltelt így egyedül, és végül megelégeltem a dolgot. Kipróbáltam egy oldalt, ahol más meleg srácokkal próbáltam ismerkedni. Találtam egy fiút (nehezen de találtam, kb mint tű a szénakazalban), akivel fel is vettük a kapcsolatot. Mindketten szimpatikusak voltunk egymásnak. Én folyamatatosan dicsértem őt, minden nap képeket küldtünk egymásnak, és beszélgettünk (telón is). Olyan volt mint egy álom, soha nem voltam előtte szerelmes, tényleg. És ez az egész annyira hirtelen jött, hogy totál belezúgtam. Nagyon aranyos, jóképű, fiatal, vékony srác, a zsánerem. Minden nap mondtam neki, hogy mennyire tetszik, mennyire helyesnek és vonzónak találom. Az ő részéről is azt láttam, hogy érdeklem őt, ő is írt/mondott olyanokat, amiből azt tudtam leszűrni hogy ennek van jövője köztünk.

Vártam nagyon, hogy élőben is találkozhassunk már. Sok idő eltelt a várakozással, amíg kerítettünk egy olyan időpontot és helyet, ami megfelelt mindkettőnknek (távol lakunk egymástól). Élőben is pont olyan volt amilyennek elképzeltem, vidám, pörgős, jó kinézet. Együtt töltöttünk egy egész éjszakát. Életem legjobb napja volt, az biztos. Nem részletezném már, ezt szerintem mindenki sejti hogy mi történt. És nekem ez volt az első ilyen kalandom (nem csak fiúval, hanem összességében - nem szexeltem előtte). Annyira csodás volt, mintha egy mesében lennék, minden otthoni zűrzavar, a fejemben a káosz csak úgy eltűnt, amíg vele voltam, azt éreztem hogy igazán ki tudtam vele bontakozni, és hogy most kezdtem el élni igazából.

Csak egy a bökkenő: hogy én többet (sokkal többet) képzeltem ebbe az egész kapcsolatba, mint ami igazából volt. Ezután is beszéltünk egy darabig még, de már nem volt ugyanolyan mint előtte. Flegmán válaszolt, nem volt kedve semmihez, került minden témát. Ha én nem írtam, akkor ő sem (előtte mindig beköszönt fb-n, vagy hívott ő is). Persze ekkor már gondoltam, hogy neki mégsem vagyok én ezek szerint az a bizonyos "nagy Ő". Megkértem, hogy legyen őszinte velem, bármiről van szó, mert nagyon furcsának találom a viselkedését. Erre közölte, hogy nagyon jó volt velem, és örült hogy megismerhetett, de neki ez is csak egy kaland volt, mint a többi. Azután már semmire nem válaszolt. Ignorált, letiltott, nem vette fel a telefont - pedig én szerettem volna, ha legalább még egyszer valamikor élőben összefuthattunk volna, akár csak tisztázni a dolgokat.

Elég nehéz kifejezni szavakkal, hogy ez mekkora csalódás volt. Első szerelem, első kaland. Már több hete ennek, de nem tudom elfelejteni. Akármivel próbálom elterelni a gondolataimat, mindig eszembe jut. Teljesen magamba zárkóztam, egyszerűen létezni alig bírok már, úgy érzem. Nincs étvágyam, egész nap fekszek, akármibe fogok bele, mindig eszembe jut és nem tudom csinálni. Csak érzem hogy félre kell vonulnom, és sírni fogok megint. Nem gondoltam soha, hogy ennyire erős érzelmeket táplálok majd egyszer valaki iránt. és igen, pont egy olyan személy iránt, aki kimondta hogy sz.rik rám. Nem tudom mihez kezdjek, tényleg. Úgy érzem, hogy soha többé nem fogok találni ennyire értelmes, és helyes srácot, mint amilyen ő volt. Annyira durván magam alatt vagyok azóta is, hogy egyszerűen nem tudom, mit tegyek, mi lesz, hogy lesz...

Köszönöm aki elolvasta, és ha bármit is hozzáfűznétek, én szívesen meghallgatok bárkit.

2020. jan. 3. 16:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Elösször is nyugodj meg, nem te vagy egyedül így. Az idő megoldja majd mintahogy nekem is megoldotta. Igaz a nagy szerelmem nem elhagyott hanem tragikus hirtelenséggel meghalt 😢 nagyon nehéz volt tulélni de az idő megoldja. Biztos találsz valaki mást majd idővel.
2020. jan. 3. 16:53
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Ooooo, hát sajnálom, hogy pont egy ilyen idiótát sikerült elsőre kifognod. ;( Tudom nem vigasz, de ha hetero lennél is belefuthattál volna ilyenbe. Most fáj, mert kihasznált DE tudsz belőle tanulni. Nem szabad olyan könnyen szeretni. :( Muszáj, hogy 3 lépés meglegyen, mert újra összetörik a szíved. Tedd el, ezt az első alkalmat egy szép emléknek és kész. Ne keresd, ne alázkodj meg. Tudom, hogy üres frázisnak hangzik, de idő segít a felejtésben. Fel a fejjel!
2020. jan. 3. 16:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom az esetedet. Sajnos sok olyan srác van, aki csak a kalandokat keresi, és pasi mellett nem tud megállapodni. Ez főleg azért van, mert nem akarja felvállalni a biszexualitását. Nem szabad feladni. Biztos bele fogsz futni még ilyenbe, de előbb - utóbb meg fogod találni az igazit.
2020. jan. 3. 17:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben együtt érzek veled... De azért ne mondd, hogy soha nem fogsz találni "ennyire értelmes srácot...", mert - mint kiderült - nem az! S talán jobb, hogy azonnal kimutatta a foga fehérjét! Ha gondolod, írj! Privátban folytathatjuk...
2020. jan. 3. 17:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Drága! Mint bebizonyosodott ez nem a te hibád, ne ostorozd magad miatta. Eredendően a tapasztalatlanságodból túl naiv voltál, de legalább tanulhatsz az esetből. Engem is ért már hasonló csalódás, a tanácsom: ne vonj le túl messzemenő következtetéseket abból, hogy hogy viselkedik veled amíg nem találkoztok, ne hidd azt egyből, hogy ő élete párját keresi, úgyis több találkozás után derül ki számodra ki is ő valójában, addig fölösleges a közös jövőt tervezgetni, mert akkor még nagyobbat csalódsz ha véletlen nem úgy történnek a dolgok.
2020. jan. 3. 17:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Két teljesen különböző ember találkozott egymással, ami a jóval tapasztalatlanabban mély érzelmeket indított el. Hétköznapi eset, ne akaszkodj rá és ne képzelj bele a dolgokba olyat, ami nincs bennük.
2020. jan. 3. 17:32
 7/13 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem h miért kell letiltani

Meg aztán ezt előre mondani kellett volna hogy csak szexelni akar

Am ismerős érzés

2020. jan. 3. 17:40
 8/13 ZoltanAnglia ***** válasza:
56%
udvozlet a valos buzerans vilagban. Nagyon sajnalaom az esetedet, viszont a legtobb meleg tenyleg, csak eppen le akar szopni egy dakot, vagy eppen megdugatni magat...esetleg dugni, vagy szopatni es aztan eltunni otokre...olyan rutinszeruen es erzestelenul csinaljak mintha csak eppen kezet mosnanak.Mindenesetre sok sikert kivanok.
2020. jan. 3. 18:53
 9/13 anonim ***** válasza:
56%

A 8-as kissé nyersen, de a lényeget írta le. Ösztönylény és hazug a 90 %-uk.

Rengeteg lelki sebet okoznak. De hidd el, az élet mindenkinek visszaadja, ott és akkor, akitől nem is számít rá !

2020. jan. 3. 19:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A melegek nagy része ilyen...A legtöbb csak a szexet keresi.Nem érdemes ezen rágódnod,az idő majd megoldja.Fel a fejjel,és igenis járj el barátokkal hülyéskedni/szórakozni,hidd el segít a felejtésben is.

Olyan pedig nincs,hogy soha nem fog talaláni senki,mert sokszor a legkiszámíthatatlanabb pillanatban bukkan fel az az ember,aki ténylegesen szeretni fog,és nem hagyna el a világ semmi pénzéért sem!

2020. jan. 3. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!