Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy meg teljesen jol a mèlytorkozàs hogy kell jol csinalni? 😊
Figyelt kérdés
Gyakorolnom kène😊❤2020. jan. 2. 19:35
2/9 anonim válasza:
Nahhh, de csak akkor ha torkodba lőhetek.
3/9 anonim válasza:
Gyakorolni kell, a tested szép lassan hozzászokik majd a hosszabb, vastagabb dolgokhoz is. Próbáld különböző pozíciókban, lehet hogy pl. oldalt fekve mélyebben be tudod venni a péniszt, mint térdelve.
4/9 anonim válasza:
A banánnal elég sokat jatszadoztam a játékos nyelvemmel, mára már profi vagyok. ::)) nem én mondtam.
5/9 anonim válasza:
Hát igen, gyakorlat kérdése:)
Régen nekem sem ment egyáltalán de most már könnyebb
Persze azért még rám fér a gyakorlás :D
6/9 anonim válasza:
Majd csak megfulladsz,ha jól letűdőzöd .
8/9 anonim válasza:
Gyakorolj sokat, egyre vastagabb és hosszabb dolgokkal. A végén még egy igazi cirkuszi kardnyelő is lehet belőled.
9/9 anonim válasza:
Gyakorolj dildóval, főzőkolbásszal. Ezek élethűbbek mint a banán, ubi.
Fontos az egyenesen tartott nyak, előre nyújtott nyelv, jól síkosíttott vagy benyálazott farok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!