Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek a pisiszexről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a pisiszexről?

Figyelt kérdés

2020. jan. 1. 10:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
#10: Passzív vagyok, nem engedem. Gusztustalan.
2020. jan. 1. 16:36
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Fújjj. Ez homo kategória.

Nem vettem észre, pfhejjj!

2020. jan. 1. 19:09
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 Mennyire kell sötétnek lenni ahhoz hogy ne nézd a kategóriàt? :D
2020. jan. 1. 19:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Suerintem is gusztustalan
2020. jan. 1. 22:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Fúj.
2020. jan. 2. 00:07
 16/18 anonim ***** válasza:
85%
Jó dolog kapni ;)
2020. jan. 2. 07:17
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon élvezetes. Párommal néhány éve kezdtük el, de nagyon függők lettünk. Szinte minden szexuális együttlétnél van, vagy ha nincs higéniai okokból akkor is szóba kerül szex közben hogy milyen jó lenne.

Általában ö kapja tőlem 28 F. Leírhatatlan érzés az amikor hugyozok a szájába, mélyen egymás szemébe nézünk megszűnik a világ és csak nyeli mintha csapról inna. Be is merevedtem ahogy ezt leírtam :D.

Csak akkor játszuk ezt ha teljesen tiszta szagtalan szinte ízetlen. Sokat kell inni nagyon és előtte jó pár órával enni se tanácsos. A tőzegáfonyás gyógyszerek, teák jók szoktak lenni rá, szagtalanítják színtelenítik. Nomeg nem feltétlenül literszámra kell elképzelni, csak amennyi jól esik.

Anális közösülésnél is szoktam hugyozni belé. Elég izgató érezni ahogy sugárba folyik beléd a párod húgya és azt is ahogy csúszik a farkad benne.

Na mindegy elég extravagánsak vagyunk, de boldogak. Biztosan van egészségügyi kockázata, de a jó szexnek mindig van. Évek óta nem tapasztaltunk semmi negatívat, hisz ha nem tiszta nem csináljuk. Ha kis színe, szaga is van semmilyen formáját nem űzzük max csak nézzük a másikat ahogy vizel.

Nem elítélendő szerintem, hiszen abszolút örömet okoz nekünk.

2020. jan. 14. 07:32
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az utolsóval. Szerintem a szexben bármi megengedett addig, amíg azt mindkét fél évezi és akarja.. :) az hogy ebbe kinek mi fér bele, az a saját döntése.
2020. jan. 14. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!