Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy 15 évesen voltam először egy 45 éves férfival?
Figyelt kérdés
Én nagyon élveztem, nem is bántam meg, de szerintetek gáz? Azóta voltam pár férfival nem sokkal. De egy ideje nem találtam már normális partnert sajnos 18/f2019. dec. 27. 15:05
11/19 anonim válasza:
Figy' te most azért írtad ki ide a kérdést, hogy 40-es pasik írkáljanak neked priviket? Mondjuk aki olyan hülye, egy ennyire átlátszó )"de egy ideje nem találtam már normális partnert" típusú) szövegnek bedől az meg is érdemli :D
12/19 anonim válasza:
44 éves vagyok én is szeretem a fiatalabbakat de azért én a vonalat 25 nél húztam meg .azt gondolom a 25+osok között már több a higgadt srác.és hát persze meleg legyen ne biszex
13/19 anonim válasza:
Jó látni hogy vannak tizenévesek akik nyitottak tőlük vmivel idősebbek felé :)
30F
14/19 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy aki itt okoskodik nem ismeri a mai tiniket. Egy mai 15 éves közel se olyan mint 10 éve mondjuk. Sokkal érettebbek és tudatosabbak. Én legalábbis ezt látom. Én nem vagyok 45 sőt még messze vagyok tőle, de tökre nem értem azt, hogy milyen alapon ítélkezik bárki is. A kérdés kiírója maga döntötte el, hogy csinálja sráccal és ha nem a 45 évessel akkor mással. Mit számít, hogy kivel tette? Ha mással teszi talán nem lesz meleg? Szerintem megeshetett volna, hogy kezdi egy 45 éves helyett egy tinivel aki mondjuk buta és megdugja ész nélkül és lehet élete egyik legrosszabb élménye lesz és több évig nem mer lépni majd. Az jobb lett volna? Kétlem. Nem akarom én védeni persze a 45 évest de elítélni se látom hogy okunk lenne. Nem nézegetem a kérdéseket amikre írtam így kérlek ha regálnátok rá írjatok egy privit is. Köszi!
15/19 anonim válasza:
Én sem gondolom, hogy gáz, ha neked jó volt. Mint már leírták, a törvény sem tiltja.
Én is örülnék ilyen ismeretségnek! 😊
36f
16/19 anonim válasza:
Orál volt... Te neki vagy ő neked?
17/19 everlight válasza:
Hát,nekem nem tetszenek az idősebb férfiak,csak velem egyidős-fiatalabb fiúkat szeretem.
18/19 Lacás1976 válasza:
Nincs ezzel semmi baj ha mindketten élveztétek. Én is avattam már fel 17 éves srácot majd 40 évesen 😂
19/19 anonim válasza:
34 évesen én is szívesen ismerkednék fiatal fiúkkal 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!