Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM fanokhoz szólna: hogy szerintetek egy subon lehet szőr? Erényöv mennyire fontos?
Hát, nekem inkább a fiatalabb, vékonyabb, szőrtelen srácok jönnek be, de ez ízlés kérdése persze.
Az erényövet viszont praktikusnak tartom.
Erényövünk nincs, valójában értelme sincs a mi esetünkben.
Meg szoktam kérni, hogy a zacsiját borotválja le (könnyebb szájjal kényeztetni) de máshol nem zavar.
szerintem egy komolyabb bdsm kapcsolatban alap az orgazmuskontroll. ehhez pedig szinte kötelező az erényöv, bár működhet anélkül is... a tapasztalatom az, h még a legszubmisszívebb hangulatomban sem tudtam 2 hétig megállni, hogy ne nyúljak magamhoz, nem hogy egy hónapig. erényövvel a 2-3 hét simán (najó... - az túlzás, h simán, de) megy.
a szőrtelenség igazából nálunk az erényöv miatt fontos. feleségem amúgy nagyon szereti h szőrös vagyok és sokáig nem akarta h borotválkozzak odalent. sajnos egy idő után be kellett látni h kénytelen vagyok.
egyébként elmondása szerint ez a szőrtelenség a legnagyobb (és amúgy egyetlen) hátránya az erényövnek legalábbis az ő számára. néha ugyanis a fejembe veszem h hülyén nézek ki ha csak ott vagyok szőrtelen és nyáron legyantáztatom magam mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!