Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli vagy kaocsolatba vagytok most karácsonykor?
Figyelt kérdés
:(2019. dec. 23. 23:24
11/24 anonim válasza:
Suzukim van.
Szóval szingli.
21/f
18/24 anonim válasza:
Sajnos szingli:(
Pedig az lenne a legszebb ajándék ha lenne valaki akit szerethetek
Reméljük jövő karácsonykor már lesz
19/24 anonim válasza:
Van párom, de a családom még nem tudja, hogy mi a helyzet velem, így arról sem tudnak, hogy több, mint egy éve nem vagyok egyedül. Én Bp-en élek, a párom Bp-től 30 km-re, a szüleim Bp-től 300 km-re. Most náluk vagyok, és bár nem vagyok szingli, de kicsit úgy érzem magam itthon.
20/24 anonim válasza:
Két éve ismét magányosan, de mindig hiszek benne, hogy nem tart sokáig..
A reményt sosem szabad feladni !
49 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!