Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegeknek miert van az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeknek miert van az hogy valaki, biszex vagy meleg?

Figyelt kérdés

2019. dec. 22. 21:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
bi srác vagyok de nekem a csókolózás alap
2019. dec. 23. 00:14
 12/12 anonim ***** válasza:
87%
Én 18/bi/f vagyok, biszexuális ként nagyon nehéz, mert ha úgy coming outols otthon hogy bi vagy és homofób a család akkor elvárják hogy ( az én esetemben) lányt keresek. Mintha ez olyan könnyű lenne, először azt hittem hogy meleg vagyok mert a fiúk tetszettek a lányok csak nagyon ritkán ( úgy igazán) miután elfogadtam hogy a fiúk jönnek be, akkor beleszerettem egy lányba és ennek köszönhetően jöttem rá hogy bi vagyok. De alapjáraton a fiúk jobban bejönnek, ha egy lány bejön akkor nekem az a legfontosabb hogy meglegyen a kölcsönös vonzalom, és a személyisége is nagyon fontos, a fiúknál a személyiség nem fontos ahhoz hogy le tudjak lefeküdni velük, persze ha hosszú kapcsolatokról van szó akkor a személyisége is nagyon fontos. Én nagyon hűséges vagyok szóval ha járnak egy lánnyal akkor sohasem csalnám meg őt, a fiúval járnak akkor se csalnám őt meg, persze ezt én is elvárom a másik partnertől, a hűség a legfontosabb. Bi ként azért is nehéz mert sokan azt hiszik hogy meleg vagy csak nem tudod elfogadni, és így könnyebb neked a elfogadas. De azt senki sem érti meg ha már egyszer valaki coming outol akkor ott van az hogy a ugyan az a nem is bejön neki szóval tök fölösleges lenne hazudni. Ha a családomnak azt mondanám hogy meleg vagyok mert ép egy fiúval járnak, de utána szakítanak és találkoznak egy lánnyal akivel együtt lennénk akkor most azt mondanám hogy hetero vagyok ez akkor hülyeség a saját számba sza*nak bele. És alapjáraton a azonos nemű hosszú kapcsolat keresés nagyon nehéz mert meleg bi fiúk csak 1maximum 2 alkalommal akarnak veled lenni utána már soha a büdös életben nem hallasz felőlük. És még ott vannak a házas férfiak, na azok a leg undoritobak hazudja a feleségit, gyerekeit, családját, barátait na ezek az emberek a gerinctelenek. És itt gyakorin nagyon sok van belőlük, és szégyenkezés helyett inkább dicsekednek vele, hogy már hány éve húzzák és hogy milyen jó nekik. És szenved a felséges szenvednek a gyerekek, szenved mindenki, kivéve a gerinctelent.
2019. dec. 23. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!