Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok ti szex vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok ti szex vagy szeretkezés pártiak vagytok?

Figyelt kérdés
2019. dec. 21. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

A szeretkezéshez azért némi érzelem is szukséges, szerintem még szexuális kultúra is.

Sajnos ma utóbbi kettőre szinte semmi igény..

Centik, kilók, hol és hányszor....ezek a "sarkalatos" kérdések a fontosak.

:(

2019. dec. 21. 18:31
 2/7 A kérdező kommentje:
1 es ezzel teljesen egyetértek.én is társat keresek nem bszo gépet
2019. dec. 21. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szeretkezés párti, tény hogy ez a nehezebb út, ezért nem történt semmi már másfél éve, de legalább tükörbe tudok nézni.
2019. dec. 21. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vagyunk így, sajnos kényszerből magányosan, de inkább emberek maradunk, nem szexrobotok, vagy b...gépek, főleg nem érdekből, vagy pénzért szexelők...
2019. dec. 22. 05:28
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

Az megvan, hogy a "szeretkezés" az a latin "szexelés" szó magyar megfelelője? Tehát az is simán 6aszást jelent, szó nincs semmiféle érzelemi többletről, csak mert szerinted finomabban hangzik a szó. Persze, értem mire akarsz kilukadni...

Én például azért nem vagyok szex párti, mert nekem teljesen más jellegű fétiseim vannak, nemiszervek és bárhová dugásuk/dugatásuk semennyire nem érdekel, más, de fiúk testével kapcsolatos dolgok jelentik számomra az izgalmakat. Vannak még bőven ilyenek a világon, csak az ilyeneket a sztenderd meleg társadalom annyival elintézi, hogy: ja, akkor te nem is vagy meleg.

A másik megállapításom pedig az, hogy azért léteznek érzékenyebb lelkületű aktív fiúk is, akiknek nem kétbites az érzelmi világuk, csak amikor egy ilyenre a passzív ránéz, akkor az első megállapítása, hogy ez nekem nem minősül se aktívnak, se férfinek, mert nekem igazi férfi kell. Szóval valahol itt van a kutya elásva.

Persze, nőknek is a rosszfiúktól nedvesedik a bugyogójuk... azt utána megy a picsogás, hogy a "kedves Jenő" lop, csal, rabol, erőszakos, engem meg ütlegel.

2019. dec. 22. 10:36
 6/7 anonim válasza:
100%
Nos én imádom hosszan kényeztetni a partneremet aktus előtt. Ölelkezve csókolózni simogatva kihámozni a ruhájából. Végigcsókolni az egész testét. Persze csak ha nem szőrös mert attól irtózom.
2019. dec. 22. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:
85%

Alkalmi kapcsolatban

Szeretkezés?

Szeretkezés szerelemből van.

Szerelemhez randi kell, azt meg senki nem akar.

2019. dec. 24. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!