Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldenétek ismeretleneknek intim képeket?
Figyelt kérdés
Volt már hasonló kérdés itt 1000x, de tudni szeretném minél több ember véleményét erről.2019. dec. 20. 18:52
1/17 anonim válasza:
Ez az ismerkedés része. Egy test és farok kép. Semmi gáz nincs benne. Szerintem.:) Persze nem 2 mondat után...
2/17 anonim válasza:
Intimet simán,ha ez a kérés, de arccal együtt kizárt még hosszabb ismeretség után sem.
3/17 anonim válasza:
Jó tanács: kérés nélkül sose küldj, nem szeretik a nők a kéretlen farokképeket idegenektől. Tanács 2.: ha már intim képet csinálsz akkor legalább ne legyen rajta egyszerre az arc / felismerhető tetkó stb.
4/17 anonim válasza:
Lányoknak szoktam ha kérik,persze csak arc nélkül.
6/17 anonim válasza:
Én is szeretek meztelen képeket küldeni :) de szintén arc nélkül-
8/17 anonim válasza:
Szerintem természetes a kíváncsiság. Nincs ezzel gáz. Annyi, hogy nem küldi el az ember minden előzetes ismerkedés nélkül...
10/17 anonim válasza:
Én nem, csak felsőtestről.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!