Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Amikor PlanetRomeo-n ismerkedt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor PlanetRomeo-n ismerkedtek, tesztek fel képet vagy csak akkor küldtök ha ráírtok valakire?

Figyelt kérdés

És milyen képet?

Arc, egész test, meztelen, +18?

Utána mennyi idő a találkozóig?

(Komoly kapcsolat keresése esetén.)

2019. dec. 11. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

En csak komolyat keresek, viszont polo nelkuli kep van kirakva rolam (arc is latszik)

Volt akivel 1 nap utan talalkoztam es utana egyutt is voltunk, de volt akivel 1 honap utan

17/f/a

2019. dec. 11. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Most nem ismerkedem, de előtte nem volt kint rólam kép. Viszont üzenetben küldtem teljes alakost (ruhában) meg arcról ha ráírtam valakire vagy ha ők kértek. Meztelen képet sosem küldök olyannak akivel még nem találkoztam. Találkozó ideje változó, 1 naptól pár hét is lehet.
2019. dec. 11. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Romeo vagy heteró társkereső, ez teljesen változó. Képet célszerű kitenni (nem meztelent, inkább egész alakosat) küldeni meg arcképest, amin a szemek is látszanak. Ha egy jó kép van fent az igencsak előrelendítheti a sikert, az ember vizuális típus :)

A találkozás meg attól függ... van akivel 3-4 levél mással meg több. Túl sokáig viszont nem érdemes húzni, elvész a kezdeti kíváncsiság, vágy, egyébként sem levelezni meg ilyen-olyan részletet egyeztetni van ott az ember hanem találkozót összehozni neki szimpatikus emberekkel nem igaz?

2019. dec. 11. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!