Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés volt először megfogni valaki másnak a szerszámát?
Figyelt kérdés
2019. dec. 11. 20:01
11/13 Wilmosss8888 válasza:
Én nem foghattam meg, a fenekét kellett simogatnom. Szuper volt!
12/13 anonim válasza:
16 évesen egy végzős srác leszopott és közben verte magának de én is besegítettem neki. Nagyon izgi volt az egész helyzet és meglepődtem hogy az övé rövidebb de sokkal vastagabb mint az enyém. Nagyon jó volt húzogatni a hosszú fitymáját a duzzadt kemény makkján.
13/13 anonim válasza:
Én szoszerint leszabtam a férfinek a farkát mikor először hozzáértem. Nagyon megijedtem és a számba vettem majd bőnyállal addig addig sz*ptam míg a számba nem élvezett a hugyos g*cis farkával.
Imádtam a néger f...szához érni egyszerűen az a bizsergés mindent jelentett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!