Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homofóbia ezek szerint akkor a heterók ellen megengedett?
szóval te most éled ki a több éves frusztrációdat
ő fiatalként volt gyökér, te meg most
annyi a különbség ők felnőttek, te meg nem
ezt mondom úgy, hogy engem is csesztettek általános suliban (nem ilyen bzis dolgokkal), de középsuliban már odaálltam és nem is voltam csesztetve
Jól tetted, képmutató majom volt a srác. Ne érezd rosszul magad miatta, mert ezt több éves harcot te nyerted! Grat!
Viszont többet nem érdemes ezen idegeskedni, inkább röhögj rajta csak, az ilyen egy ember szánalom. Jó story!
Nagyon okos vagy utolsó, ismetled mások véleményét. Gratulálok, van önálló véleményed is? A bibi ezzel az a gondolatsorral, hogy annak kretén gyereknek a gyermekkori szivatásai miatt vállalni kellene a felelősséget. És én úgy tudom, hogy egy felnőtt/érett ember vállalja a tetteinek kovetkezményeit és elgondolkodik azon, hogy régen mit tett. Viszont a kérdező azt mondta még, hogy bocsánatot se kértek tőle. Aha... Tehát a kérdező a gyerekes, mert szóvá tette - a maga módján - egy másik ember képmutató viselekedését?
Gondolkozz már el azon hogy ennek az embernek a gyermekkorát tettek tönkre, mert hazugsággot terjesztettek róla. Becsületsertésnek hívják ezt amúgy amiért normális helyeken börtön jár... És még neki vagjátok, hogy mekkora sz@r mert végre ki tudta mondani amit érez, ráadásul tök jogosan.
ez így nem jó már, túl gyerekes
ha bosszút akarsz állni, akkor tedd rendesen, pl. tedd tönkre az életüket, stb.
nézd meg Carriet, ő csak kislány volt, de szétdarálta őket az erejével
ha ilyen gyerekesen viselkedsz csak, akkor ugyanúgy te maradsz a hülye a középsuliból, akit csesztettek
akkor nyersz csak, ha eléred, hogy ők felnőttként féljenek tőled, hogy nekik görcsöljön a gyomruk, amikor meglátnak, ahogyan anno neked görcsölt minden reggel kamaszként, amikor suliba kellett menned
ovis beszólások már nem menőek felnőttként, sokkal több lehetőséged van és a földbe taposásuk ilyen korban nekik már game over lehet, de felnőttként kell csinálni, bátran és erős gyomorral, ne legyenek kétségeid és ne sajnáld meg őket, ők sem sajnáltak téged
viszont ha csak beszólogatni akarsz, akkor legközelebb csak maradj csendben, többet elérsz szimplán azzal, hogy csendben vagy és jobban nézel ki, mint ők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!