Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alterego sötétszobába érdemes bemenni? Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A kérdés teljesen komoly. A szórakozóhelyen voltam már, de a sötétszobába eddig nem akartam bemenni. Mire számíthatok ott? Nyilván tudom hogy szexelnek, nem ez a része érdekel, hanem általában kik/milyen korúak vannak ott, illetve hogy működik a kapcsolatbalépés? Csak úgy bemegyek és valaki odajön ha szeretne valamit?
Kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra / élményekre (ha nem túl magánjellegű)
20/f
2019. dec. 7. 20:21
1/1 anonim válasza:
Ne haragudj, ne vedd magadra, de mièrt kell ilyen ótvar helyeken/körülmények közt, állat mòdjára csinálni? Az ilyen esetek/személyek miatt nézik le ès tartják undorìtònak a melegeket. Nem beszélve arròl, hogy a mz oda járòk nagy része fertőzött...
20 éves fiatal srác vagy, nem hiszem, hogy normális mòdon ne találnál szexpartnert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!