Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen eszközöket, praktikákat szoktatok használni análos önkielégítéshez?
Figyelt kérdés
Arra lennék, kíváncsi, hogy ha este, a ZUHANY ALATT ki akarjátok verni, és nem elég az ujj, akkor mit használtok? Én eddig a fogkefét és a partfist használtam, de úgy vélem, kellene valami új.2019. dec. 7. 15:59
2/7 anonim válasza:
A partfish az a hal, amelyik kiköltözött a tó mellé.
3/7 anonim válasza:
#2 vagy amelyik csak félig hal :D :D
4/7 A kérdező kommentje:
Mivan, nem látsz a szemedtől? Partfist írtam, nem partfisht hülyegyerek
2019. dec. 7. 16:18
6/7 anonim válasza:
Most ne a tájszólásbeli árnyalatokon puffogjatok már. Partvis, azaz nyeles seprű. Elsőre megértettem, és túlléptem rajta. Tehát a kérdés, hogy ki mit visz be a zuhany alá egy kicsit bránermájszterkodni a saját fenekén.
Uborka?
Banán?
ZIL kardántengely?
...egyébként a kérdező részére: hajkefe nyele, szöszeltávolító henger nyele... stb. ;)
7/7 anonim válasza:
Hajtogató lufit fújok fel benne, duplavégű dildo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!