Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt akinek nagyon rosszul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt akinek nagyon rosszul fogadták Coming out-ját?

Figyelt kérdés
Mostanába tervezem, hogy el mondom a szűleimnek de félek a reakciojuktól🥺 nektek hogy sikerült?

2019. dec. 4. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Nekem csak anyam tudja, nyilvan nem orult neki, de elfogadta. Apamat nem akarja beavatni, szoval szerintem celszerubb egyszerre elmondani nekik, hogy ne tudjanak jatszmazni. A biztonsag kedveert azert nem art, ha kulon haztartasban elsz mar, hogy ne legyen rajtad fogaspont. 26f
2019. dec. 4. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
99%
Nekem hetekig (vagy hónapokig) nagyon sokat sírtak. Nem dobtak ki, de nagyon megviselte őket, teljesen összetörtek. Reggeltől estig zokogtak. Még apám is, aki előtte sohasem sírt. Azt mondták utólag, hogy olyan érzés volt, mintha meghalt volna valaki nagyon közeli családtagjuk. Sok idő kellett nekik, mire megértették a dolgokat. Ma már minden oké, teljesen elfogadóak, de nagyon sok munka van ebben. Ha Coming out-ot tervezel, szerintem ne abból indulj ki, hogy kinek fogadták rosszul a szülei, mert a negatív példák egy életre elveszik a kedved az őszinteségtől és a melegséged feltárásától. :) Először mérd fel a helyzetet, hogy nagyjából kb. mire számíthatsz, hogyan gondolkodnak a témáról, aztán ha minden oké, akkor gondolkodj pozitívan és szedd össze a bátorságod. Járj szerencsével, sok sikert!
2019. dec. 4. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:
2%
Nekem a gyerek bejelentette, aznap este már nem lakott velünk. Az erkölcs, az erkölcs. Vagy a szüleit választja és a családot, vagy ezt a beteg életmódot. Azóta nincs fiam. 47/f
2019. dec. 4. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
97%
Utolsó, igazi nyomorult vagy. Az ilyen embernek nem kellene gyerek.
2019. dec. 4. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, ahogy föntebb is írták, ne csak ebből indulj ki, mert így könnyen elveheti a kedvedet tőle. Igazából ahány szülő, annyi féle reakció. Sajnos van, ahol kidobják a gyereket otthonról (ahogy fentebb is ez az emberi lénynek nem nevezhető nyomorék írta), van ahol pedig nagyon jól fogadják. Te ismered a szüleidet, neked kell ilyen téren puhatolóznod náluk. Egyébként az is lehet, hogy már régóta sejtik, csak arra várnak, hogy végre el merd mondani nekik. Én szurkolok, hogy sikerüljön és jól süljön el! De ha mégsem így történik, akkor se feledd, hogy ha rosszul fogadják, akkor sincs vége mindennek!
2019. dec. 4. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
#3 pont az ilyen begyepesedett középkori homofóboknak szoktam mondani, hogy bár nekik is meleg gyerekük lenne, hogy megtudják... hát, te meg is érdemled. csak a fiadat sajnálom
2019. dec. 4. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!