Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok , van barátnőm is , jól megvagyunk meg minden . Azonban sokszor fantáziálok arról milyen lehet egy másik férfival a szex , annyira izgat a gondolat hogy 2 férfi együtt van . Viszont félnék bevállalni , mert hátha kiderülne vagy ilyesmi . De úgy érzem meg kell élnem ezt a pillanatot . Ti mit javasoltok ?2019. dec. 3. 18:19
1/6 anonim válasza:
Normális. Úgy hívják, hogy biszexualitás.
Javaslom éld meg, megfelelő partnerrel.
2/6 anonim válasza:
Én hetero vagyok, de szerintem próbáld ki
3/6 anonim válasza:
Biszex vagy fogadd el. Megpróbálhatod elnyomni, de nem fog menni, csak frusztrációt fog okozni, feszültséget saját magadban és észre sem veszed. Ha már így alakult, akkor inkább nézz szembe saját magaddal és fogadd el önmagad. Ülj le a pároddal és beszéljétek meg mi a véleménye erről. Ha nem tolerálja akkor keress olyan kapcsolatot ahol elfogadják - inkább mintsem suttyomban a háta mögött becsapva.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors részletes válaszokat ! Igen , meg kellene élnem és nem.is akarom elnyomni magamban ezt az érzést . Megfelelő partnerrel : hát , hogy találjak olyan férit aki erre "vevő" , nem mehetek oda hozzá hogy hé te biszex vagy ? :D
2019. dec. 3. 18:26
5/6 anonim válasza:
Nem feltetlen kell, hogy biszex legyen a masik, lehet akar meleg is. De nem hinnem, hogy baratno mellett szukseges most ezt csinalnod. En sem voltam meg fiuval, de mar nagyon szeretnek, csak az ismerkedes, ami nekem nem megy.😕 20 f m/ passziv
6/6 anonim válasza:
Ha van barátnőd, akkor eléggé fura helyzet lenne, ha megpróbálnák... Vagyis megcsalnád őt... Gondold át, ezzel a teherrel bevállalnád-e? Akár kiderülne, akár nem, neked elsősorban magadnak a lelkiismeretével kellene szembenézned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!