Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondja valakinek?
Figyelt kérdés
Csináltam valamit férfival, pedig barátnőm van. Megtudtam a baráti társaságban az egyik férfiról, hogy meleg. Valahogy izgatott a téma, először csak annyi ő le..op pár hét múlva már én is akartam. Kicsit ittam a házibuliban, barátnőm még maradni akart, és ő vitt haza. Amikor bekísért kivetkőztem magamból, úgy gondoltam ilyen esélyem nem lesz többet. Marasztaltam és addig beszélgettem vele amíg össze nem jött amire vágytam. Szeretne még együtt lenni velem. Parázok attól nehogy elmondja valakinek. Még az ölébe is ültem, és meg a farkát nyomtam a fenekemhez. Ezt jobban szégyellem hogy azt mondtam neki, hogy b...ni szeretnék vele. Mintha kedvelne is másnap mert elaludt nálunk reggelit készített nekem.2019. nov. 27. 21:29
1/10 anonim 

válasza:

Ha tényleg bejössz neki, akkor biztos nem, akar még tőled valmit, pont nem nost offolná el az esélyt(nem azt mondom, hogy utána elmondaná)
2/10 anonim 

válasza:

Szerintem sem mondja el senkinek, mert akkor ott az esély hogy megharagszol rá, közbe ő még szeretne veled lenni ugye. Amúgy érzelmileg is vonzódsz hozzá, vagy csak szexuálisan?
3/10 A kérdező kommentje:
Kedvelem hiányozni is szokott. Meg annyira tud kedveskedni, ez úgy jól esik. Akkor ijedtem meg amikor ilyet írt hogy hiányzol. Belegondoltam, hogy mi van ha mégis elmondja.
2019. nov. 27. 21:56
4/10 anonim 

válasza:

Most a meleg ku*vák éjszakája van?? :O
ld. másik kérdést
5/10 anonim 

válasza:

Biztos nem mondja el senkinek, plane, hogy szeret veled lenni. Te pedig tarts ki mellette, ha bejön a srác. De úgy veszem észre, hogy bejön. Ha mindketten akarjatok, akkor mindkettőtök részéről a diszkréció adott és nem fogjátok elárulni egymást.
6/10 anonim 

válasza:

Nemkell megijedned, bejön neked és te is neki. Viszont ha úgy döntesz hogy vele szeretnél lenni, akkor szakíts a barátnőddel. Az úgy korrekt. Remélem összejön a dolog :)
7/10 anonim 

válasza:

Mi a faszt hülyíted a szegény nőt. Hagyd békén hogy normális kapcsolata lehessen es ne rabold a drága idejét.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem hülyítek senkit, egy hónapja járunk. Csak kavargatunk egymással a barátnőm még a buliknak él.
2019. nov. 28. 16:37
10/10 anonim 

válasza:

ha szereted a palit, miért baj, ha más megtudja? a barátnőd amúgy sem szereted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!