Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tetszik egy fiú, aki nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, aki nagyon aranyos. Hogy derítheten ki hogy meleg? 18/f

Figyelt kérdés

Gimiben van egy 16 éves fiú, aki nagyon aranyos, de nem nagyon beszéltünk, mert nem tudom hogyan kell beszélni egy olyannal, akit nem is ismerek.

Egy hátráltató tényező van. Már szeret(nék) valakit a gimiből, de neki barátnője van, így ha biszex is(már ha az), nem akarom a kapcsolatát tönkretenni, pedig nagyon szeretem őt. Csak arra gondoltam, hogy addig elfoglalom magamat valakivel, aki csak úgy tetszik és lehetnék valakivel egy kicsit és lenne egy kis tapasztalatom is. És ez az a fiú, aki bejön. De nem tudom hogy meleg-e.

2019. nov. 23. 11:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha barátnője van akkor miért lenne meleg? Ő akkor max bi🤷🏼‍♂️

Hat beszélgess vele és ismerkedj, meg úgy is észreveszed a mozagasan vagy hangján

2019. nov. 23. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt csak egyféleképpen derítheted ki, úgy hogy beszélgetsz vele. Ne várd azt, hogy szivárványos kitűzőt tegyen magára. Beszélgetned amúgy is kell vele ha akarsz tőle valamit - még ha meleg akkor sem lesz köztetek semmi kölcsönös szimpátia nélkül, ahhoz meg ugyebár meg kell ismerni a másikat.
2019. nov. 23. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"mozgásán, hangján." Hülyeség!

Bár én biszex vagyok, senki meg nem mondaná rólam. És sok olyan meleggel találkoztam, akiről szintén nem lehetne megmondani a "mozgás és hangja" alapján. Viszont ismerek olyan HETERO-t, akit "hangja és mozgása"alapján melegnek lehetne gondolni, mégsem az.

A kérdésre válaszolva pedig: igen, ahogy előttem is leírták... BESZÉLGESS VELE :)

2019. nov. 23. 14:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért jó volt olvasni a kérdést, csoda, hogy van még itt olyan, akit az érdekel, hogy a másik fiú "aranyos" legyen, nem pedig hogy "hány centi" neki. Nem tudom, mi lesz a történet megoldása, mert sokszor szokott koppani az ember ilyen helyzetekben... de kívánom, hogy megtaláld a boldogságot.
2019. nov. 23. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ő bi és te is bejössz neki akkor a szemkontaktus nagyons sokat elárul, nekem ha tetszik egy srác és akarom tudni hogy ő az e és mondjuk épp velem szembe sétál az utcán, akkor mélyen a szemébe nézek és ha ő ezt viszonoza ( ő ugyanúgy néz rád, és nem néz el) akkor tuti meleg/bisex de ha nem jössz neki be akkor csak rád néz és elnéz, akkor hetero, vagy bejössz neki csak nem akar semmit mert épp van barátnője. Én szinte mindig ezt csinálom és mindig müködik ( mármint mindig rájöttem hogy az e és igazam volt) vagy akkor is bejöhetsz neki ha mondjuk többször téged néz messziröl. De a szemkontaktusos modszer akkor müködik ha már elfogadta magát. Az meg hogy van barátnője nem muszáj hogy jelentsen valamit, találkoztam már olyan sráccal akinek volt barátnője és közben meleg volt, segény lányt csak alibinek használta. Te tényleg kezdj vele el beszélgetni valahogy, mondjuk ha épp beszélgeg valakivel akit ismersz akkor menj oda és taláj valamilyen indokot vagy kérdést amit meg kérdezhetsz attol az embertől akit ismersz, utána ( az ember akit ismersz) elmondja a valaszt a kérdésre, utána még mondasz valamit, és köszönhetsz a srácnak bemutatkozol neki kezetfogtok stb...stb stb...

Amikor beszélsz vele akkor is figyeld a nézését ( ne feltünőjen) , vagy ha mond egy viccet egy tarsaságban ahol többen vagytok és rád néz hogy nevetsz e rajta, akkor az azt jelenti hogy érdekled őt ( többnyire a szerelmesek reagálnak így)

U.i: bocs a helyesírásért diszgráfiás vagyok, remélem segítettem legalább egy kicsit, és sok szerencsét!

2019. nov. 23. 23:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy nem a srácnak van barátnője, hanem egy másik srác, akit tényleg szeretek, de neki egy éve van barátnője. Én meg nem akarok magányos lenni és jött ez a srác és remélem vele lesz valami, mert a másik nekem olyan távolinak tűnik.
2019. nov. 24. 12:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor melyik sráctól akarsz mit? Fene se érti.
2019. nov. 24. 17:11
 8/9 A kérdező kommentje:

Akkor legyenek nevek.

Akit már régebb óta szeretek, ő Tomi, neki van barátnője, így csak plátói az egész.

A 16 éves srác pedig Vilmos, aki csak tetszik, így kipróbálnám vele hogy milyen egy kapcsolat, ha már a másik foglalt

2019. nov. 26. 18:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha adhatok tanácsot: ne azért kezdj valakivel, hogy legyen végre valakid. Nem jó taktika.

Inkább ismerkedj, lazulj, tanulj stb. Tudom hogy nem egyszerű kapcsolatot találni, de te is megérdemled az első fellángolás élményét, hogy megbolondulj valakiért 😊 Nincs is annál jobb és legyen önbecsülésed. Ne pitizz a szeretetért, vagy a jaj ne legyek egyedül érzés ne vezéreljen. Ha magabiztos vagy és tiszteled önmagad egy nap arra eszmélsz, hogy meg is van akit keresel.

Ne versengj hogy "tapasztalat kell" , elnézve ahogy a srácok néha itt megnyìlvánulnak, előbb kezdenének ki egy rendes jó fej sráccal még ha nincs is tapasztalata, mint azzal aki nyafog és meg volt fél Budapestnek.

Ha pedig tetszik valaki beszèlgess vele, úgyis érezni fogod, hogy van-e kémia, vagy nincs. Ha mást nem is egy jó barátot nyersz az ügyön.

2019. dec. 7. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!