Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Danika20040614 kérdése:
Egyedul vagyok?
Figyelt kérdés
Egyedul erzem magam. Pedig boldog vagyok csak mar kene valaki mellem. Valaki tud segiteni h mit csinaljak?2019. nov. 22. 18:22
2/4 anonim 

válasza:

Keress társat.
Persze, lehet utána már boldog nem leszel.
3/4 anonim 

válasza:

#1 Szerintem nem erre gondolt...
Kerdezo: gondolom mar probaltal keresni valakit?
Az erzes amugy ismeros, egy ideig engem is kinzott. Aztan mostmar annyira nem szamit. Tudom, hogy ha lenne baratom, akkor lenne egy olyan fajta tamaszom, amit mas nem tud nyujtani. De lehet nekem mar az is segitett, hogy van kivel beszeljek az erzeseimrol (meg nem coming outoltam, csak a legjobb baratomnak)
20/F
4/4 anonim 

válasza:

Szia! Ha gondolod írj, szívesen beszélgetek veled :) .. Én is egyedül vagyok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!