Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gay Szauna? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 eves passziv srac lennek!
Gondolkozok hogy elmenjek e ilyen Szaunaba
Hogy kepzeljem el Milyen hely Van olyan reszleg ahol egyaltalan a masik csak a fenekemet latja es az arcomat nem.
Budapesten hany ilyen hely letezik
2019. nov. 20. 03:59
1/5 anonim 

válasza:

Létezik ilyen hely, választhatsz több közül is.
Magnum, vagy Sauna69. a honlapon létezik leírás.
2/5 anonim 

válasza:

Pesten én két helyről tudok, a Magnum Szaunáról és a Szauna 69-ről. Amúgy, semmi extra: bemész, kapsz egy öltözőkulcsot, átöltözöl, majd bemész a szaunarészbe. Ahol vannak szaunák, gőzkabinok, jakuzzik, és persze pár sötét szoba is, ahol lehet akciózni. Asszem van olyan rész, ami annyira sötét, hogy nem igazán látszik a másik arca.
3/5 A kérdező kommentje:
Kerlek segits ertelmezni “letezik iras” mert nem ertem tulsagosan okoskodsz :/ es figyelem hianyos vagy
#2 koszi
2019. nov. 20. 16:31
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem elég érthető az első válaszoló hozzászólása. Van két hely, nézd meg a weboldalukat, ott vannak részletesebb leírások. Ha ez meghaladja a képességeidet, akkor lehet veszélyes még elkezdeni szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!