Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívok, szerintetek ez okés vagy ciki?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék még lefeküdni a párommal (bár igazából hivatalosan még nem vagyunk együtt), de múltkor már láttam rajta, hogy nagyon szeretné, majdnem meg is történt, de én leállítottam. Viszont szeretnék neki örömet okozni és arra gondoltam, hogy ciki ha aktívként csak szimplán leszopom? Mert mindenkitől azt hallom mostanában, hogy az aktívok ne szopjanak mert ez olyan tipikus passzívos dolog.2019. nov. 15. 08:05
2/7 anonim válasza:
Szerintem azt visztek a kapcsolatotokba, amit mindketten akartok, pont.
3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem az cikibb, hogy nem tudsz helyesen írni, de te tudod :D
Az első kettőnek köszi a választ!
2019. nov. 15. 08:44
4/7 anonim válasza:
"az aktívok ne szopjanak mert ez olyan tipikus passzívos dolog."
Ez butaság. Csináld azt ami neked és a partnerednek is örömet okoz. Ne azt amit más mond...
5/7 anonim válasza:
Szerintem ökörség az efféle szerepekre való felosztás, ha két ember jól érzi magát.
6/7 anonim válasza:
Szerintem csináld. :) Biztos jól esne neki.
Egy normális kapcsolatban asszem nincs "csakilyen" meg "csakolyan", úgy szerzünk örömet egymásnak, ahogy sikerül, illetve ahogy együttműködünk. Igen, aktív/uni létemre nekem is jól esik (-ne), ha teszemfel a partnerem egy hosszú ujjazás/prosztataizgatás után "sütne el" kéz nélkül...
7/7 anonim válasza:
Ezt vele kell tisztázni, hogy szeretné-e, én full passzív vagyok, és nem szeretem ha az aktív az én farkamal foglalkozik, mint ahogy én sem foglalkozom a sajátommal, hiszen nekem az a "dolgom" hogy az aktív farkával foglalkozzak.Ez okoz örömet, 33p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!