Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szereti, ha meg van kötözve a kezem szex közben, hogy szóljak neki, hogy ez nekem nem tetszik?
Először még jó is volt kipróbálni, de szinte már csak így csináljuk vagy, ha nem akkor lefogja a kezem. Biztos ez is amúgy valami domináns dolog nem tudom, hogy ez másoknak bejön e
Igazából már szóltam neki erről, hogy csinálhatnánk normálisan is, de mindig azt mondta, hogy úgy is élvezni fogom
Szóval már nincs ötletem, hogy kérhetném meg

pl.: Elmondod neki, hogy te nem élvezed és ,hogy nem szeretnéd így?
Máshogy nem. Légy őszinte.

"Szóval már nincs ötletem, hogy kérhetném meg."
Kérned akkor kéne, ha te szeretnéd megkötözni az ő kezeit, vagy egyéb olyan dologhoz kérnéd a belegyezést, amit te szeretnél.
Ha meg ő szeretné megkötözi a kezeidet úgy, hogy te ezt nem akarod, nem élvezed, akkor nem kérned kell, hanem egyszerűen nemet mondanod az ő kérésére.
Szelíden, de határozottan nemet mondani.
Ez miért nem megy? Nem érzed magad egyenrangúnak ebben a kapcsolatban?
Úgy érzed, hogy meg kell felelned az elvárásainak olyan áron is, hogy újra meg újra megteszel valamit, ami neked nem jó érzés?

"Nem olyan könnyű találni normális és vonzó pasit. Én is sok mindent elviselek a barátomtól."
Mert hülye vagy :D Ha már el kell viselned tőle valamit akkor kapásból nem "normális" max vonzó pasi.
Kérdező. Mond meg neki kerek perec. Ha nem úgy csináljátok ahogy neked is jó akkor nem csináljátok. Ennyi. Ha neki ez nem felel meg akkor tipli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!