Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kacsakároly kérdése:
Nálatok is tapasztalható ez táguláskor?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időkben elkezdtem ujjazni magam maszturbáláshoz. Egyenlőre csak egy ujjal próbáltam, és eddig alig néhányszor próbáltam csak, de már is feltűnt egy probléma (legalább is számomra) amit nem értek pontosan, hogy hogy is működik. Mikor túlvoltam a dolgon (síkosításhoz nyálat használtam) éreztem, hogy kicsit tágabb vagyok. Ez nem is zavart, sőt jó érzés volt, de másnap napközben éreztem, hogy nehezebben tudom vissza tartani a szellentést, és amikor vécéznem kellett volna, ott is éreztem, hogy sokkal kevesebb ideig tudnám vissza tartani, ha nagyon kellene. Eltelt nagyjából 2 nap, és már megint normálisnak érzem magam ilyen tekintetbe, de már lassan váltanék 2 ujjra, és már ez az egy is kellemetlen volt, főleg hogy sportolni is járok , plusz egész nap folyton rohangálok ide oda, tehát nem mindig tudok egyből vécére menni, vagy a szellentést vissza tartani. De ha ez ilyen, és itt is kellett egy-két nap, akkor milyen lehet egy teljes faroknál? Nektek is ilyen tapasztalataitok vannak? Nektek ez nem kellemetlen? Van erre valami megoldás, vagy módszer, hogy ez kevésbé legyen ilyen? Ez hosszú távon nagyobb tárgynál, pl dildóval ennek lesz valamilyen káros következménye?2019. nov. 10. 20:01
1/4 anonim 

válasza:

Nalam is van ilyen. Uborkaval valo maszti utan ami alig tartott tovabb 5 percnel napokig tagabb voltam. Az elejen meg kicsit a fenekem is torolhettem ki 3 orankent a maximalis tisztasag vegett. De utana nekem is teljesen vissza allt minden.
2/4 anonim 

válasza:

Szia!
Kérdeztél a megoldásról, én arra tudok tippet adni, még hozzá a Kegel gyakorlatok férfi változatát:
3/4 anonim 

válasza:

én is ujjazom magam meg dugok fel dolgokat de ilyen gondom nincs .
4/4 anonim 

válasza:

Ha póz váltáskor kiveszi a partner,már nehezebben rakja be újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!