Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy beszélgetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy beszélgetek valakivel aki tök szimpi és egyszercsak nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Pl itt gyakorin

És nem is csak egy két szót váltottunk hanem elég hosszan beszélgettünk, erre se szó se beszéd egyszer csak lelép

2019. nov. 2. 22:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem is sokszor ez van.
2019. nov. 2. 22:10
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

...mert mondjuk le KELL lépni, pl. amiatt, mert másnap korán kell kelni, vagy hirtelen dolgom támad.

És ilyenkor én is bosszankodom, hogy a másik nem ír vissza akkor se, ha "x" idő múlva, mondjuk másnap válaszolok.

2019. nov. 2. 22:12
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Velem is mindig ez van.
2019. nov. 2. 22:12
 4/14 A kérdező kommentje:

De én úgy értettem, hogy már lassan két hete nem válaszol

Azzal nem is lenne bajom, ha csak másnap írni de így..

Azért egy "bocs inkább hagyjuk ezt a beszélgetést" odadobhatna

2019. nov. 2. 22:15
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
Visszakérdeznék: miért számít, hogy itt ki mit ír? Vegyétek úgy, hogy amíg élőben találkozol valakivel addig az interneten bárki lehet és bármi lehet - lehet troll, lehet nem az akinek kiadja magát, lehet ráunt a társalgásra, lehet (sőt biztos) hogy ha nő akkor egyszerre 5-6 vagy több pasival társalog szimultán egyszerre.
2019. nov. 2. 22:20
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Mert sokan feljönnek ide kanosan,aztán amíg kanosak mehet a beszélgetés, utána kiverik és vége mindennek ... :D
2019. nov. 2. 22:29
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Esetleg elfelejtett, mert a legutóbbi üzeneted után kapott még vagy 10 másikat is? Vannak akiknek csak egy ember vagy a sok közül. Nekem pl egy hónap alatt kb 30 oldal privátom gyűl...
2019. nov. 2. 23:01
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Ezt a kérdést már én is feltettem valamikor... Én azt hittem, hogy a melegek valahogy szolidárisabbak egymással... De én is azt tapasztalom, hogy a legtöbb se szó, se beszéd, csak úgy lekopig hosszabb levelezés után... Pedig a koromat is tudta, úgy keresett meg, aztán lelépett...
2019. nov. 3. 01:30
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
velem is ezt csinálják .volt olyan srác percenként rám irt aztán egyszercsak eltünt. idősebb férfiakkal jobban lehet beszélgetni
2019. nov. 3. 09:31
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Késő negyvenes vagyok, sokan rám írtak már, főleg fiatalok,de mint általában mindenben , ebben sincs kitartásuk.

Pedig ők kerestek meg, kérdéssel, tanácskéréssel, aztán eltűnnek..

Nem tartom mind linknek, értelmes is van közöttuk, ezért érthetetlen az egész.

De úgy látszik, ez egy ilyen világ, a ghosting jobb, mint korrekten elköszönni....:)

2019. nov. 3. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!