Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok zavarna ha az aktív elég szőrös lenne?
Figyelt kérdés
Privátban küldök képet.2019. okt. 31. 21:24
11/19 anonim válasza:
én egy szűz passzív vagyok, tehát még nem próbáltam ki semmit
de én csak szőrtelen aktívval próbálnám ki
engem zavarna ha egy szőr aktív dugna meg:)
26
12/19 anonim válasza:
Hát, attól függ mit jelent az elég szőrös. Engem izgat, tetszik ha egy férfi szőrös, mert ettől szerintem férfiasabb lesz, és tetszik ha az aktív a férfiasabb. :)
Sőt, lábalnál kifejezetten izgat a szőr, és intim területen sem szeretem ha csupasz...
16/19 anonim válasza:
Dehogy zavarna :) persze azért a háta ne legyen csupa szőr :D 17 vagyok
18/19 anonim válasza:
Mennyire attól függ. A hátát ne borítsa teljesen szőr, és akkor oké.
19/19 anonim válasza:
Nekem bejönne nagyon és 20 éves uni srác vagyok irhatna ilyen srác 17 évestől akár 26 éves korig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!