Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Női ruhában szoktatok dugni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női ruhában szoktatok dugni srácok?

Figyelt kérdés
Sok srác szereti állítólag. De mindig csak ilyen idős meg kövér srácokat látok netes társkeresőkön. Fiatalként nem izgatta őket? Nem próbálták már akkor ki?
2019. okt. 29. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Női ruha nem,de néha a kidobott nagy kartondobozokat hazaviszem,kivágom,amolyan papírpáncéllovag módra,,és abban viszont igen.
2019. okt. 29. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
12%
Volt már rá példa 😀
2019. okt. 29. 13:38
 3/7 ZoltanAnglia ***** válasza:
56%
It is stag alatt not ertessz?... 16 evesen? .. mert 18 'm-til vmbuznyak vagy ha magadat vagy masokat sracnak mevezed.
2019. okt. 29. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:
23%

Elösször is,akit dugok az van női ruhában.Erre

volt már példa az életemben.

2019. okt. 29. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
Ha nőt akarnék akkor nővel kezdenék. Nekem a férfi test a vonzó a női ruha meg nagyon nem.
2019. okt. 29. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Zokniban meg karórában szoktam mint a régi NSZK filmeken :D ja amúgy meztelenül. Női ruhában a CD-k vannak, a férfiak legnagyobb része meg ugyebár nem az...
2019. okt. 29. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:
dugni nem, csak sz . pni. de az is csak egyszer. ez egy olyan dolog, ami a férfiakat se izgatja, mert ők férfiakat akarnak, meg a nőket se, mert ők is férfiakat. én biszex vagyok, lehet pont ezért izgat ez a dolog. egyszer találtam egy szintén biszex fiút, akivel kipróbáltuk ezt. titokban sokat cross-dresserkedem és elég jól sikerült kinéznem. mivel sztem a klasszikus transzi kinézet mindenkinek zavaró. tehát túl sok smink, stb.. jobb szeretem ha tényleg nőnek nézek ki, csak az rengeteg vacakolással jár. a srác viszont nagyon meglepődött, hogy milyen hatásos. sajnos egyszeri alkalommal volt, mivel külföldön történt a dolog.
2019. okt. 29. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!