Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns meleg/bi fiúk miért csak az idősebbek közt vannak?
Figyelt kérdés
Vagy idősek vagy kövérek vagy betegesen komolyan nyomnák.2019. okt. 28. 10:53
1/5 anonim válasza:
Mert egy 20 éves fiú még azt sem tudja eldönteni, milyen telefont vegyen, nemhogy domináljon egy másik férfit. Vannak játékos, nem kövér és igényes domok is 40 körül.
2/5 anonim válasza:
Az #1-es jól mondja, de egyébként nem ettől függ, az hogy te nem találsz még nem jelenti azt, hogy mind igénytelen, sőt.
3/5 anonim válasza:
"Vagy idősek vagy kövérek vagy betegesen komolyan nyomnák."
Welcome to the beautiful world of BDSM. Take a seat and enjoy...
Mit vártál?
4/5 anonim válasza:
Van fiatalabb is, csak mind gyagyás elmebeteg.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát lehet igaz, de én voltam BDSM társkeresőkön is és nem voltak fiatalok. Illetve a helyes válasz, hogy voltak de érdekes mind törölte magát véletlen pár nap és képcsere után. Szóval tök olyan volt mintha kamuk lettek volna. 4 aktív hónapot szántam a keresésre. HIÁBA! Szóval nem a semmibe kiáltom a véleményemet.
2019. okt. 28. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!