Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hagynád, hogy lefotózzák vagy videózzák ahogy más vkit szopsz?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen feltételekkel? Kort is írjatok :)2019. okt. 27. 17:17
11/23 anonim válasza:
Olyan is volt,meg olyan is.hogy azt videózták ahogy dugnak.Akkor nem érdekelt,napokkal utána visszanézve fogott el egy nagyon kellemes borzongás.
12/23 anonim válasza:
Már levideoztak. De lany vagyok
13/23 anonim válasza:
Egy partnerem arra gerjedt, hogy videózzam az ő telefonjával, amikor szopik, főleg arra a pillanatra kihegyezve, amikor teleélvezem a száját. Volt olyan "forgatási nap", amikor a harmadik felvétellel volt megelégedve...
14/23 anonim válasza:
Bárkit levideózok ha leszop. Akár az ő telójával.
58 A.
15/23 anonim válasza:
Èn nem hagynám magamat levideózni vagy fényképezni.
16/23 anonim válasza:
Volt már rá példa. Izgató volt
17/23 NNNándi válasza:
Én csináltam ilyen videót. Egy lány ismerősnek el is küldtem mert nem hitte el hogy szoktam pasit szopni. Tetszett neki a videó.
18/23 anonim válasza:
Nekem tetszene ha levideóznák ahogy szopok :D 19/F
19/23 anonim válasza:
én elég rosszul szopok, nem hiszem hogy bárki levideózná XD , vagy ha ige akkor csak imax kamerával engedném
20/23 kisördög1 válasza:
17: és mit kaptál cserébe a lánytól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!