Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy egy fiatal passzív jobban jár első szexhez egy idősebb férfival mint egy hasonló korú aktívval?
Figyelt kérdés
Csak szexkapcsolatra gondolok vagy egyéjszakás dugásra, semmi többre.
26
2019. okt. 24. 16:00
11/14 anonim válasza:
Jobban jársz.At ídösebbek.Tapasztaltabb és megfontoltabb.
Sokkal óvatosabbak,és figggyelmesebbek. A fiatalók
Hevesebbek ás az dogdot jelenhet.Esetleg fájdalómhoz
Vezet.Nagyon gondol át,mert az elsőt,egész életére
meg jegyzi az ember!
12/14 anonim válasza:
Én egy 20 éves P srác vagyok
És max 30-ig keresek aktív srácot pl :D
13/14 anonim válasza:
Nekem az elsö 20 éves koromban volt, egy 46 éves aktív pasival. Hamar tàgulok, nekem nem fájt , de odaadóan gyengéd volt velem.
14/14 anonim válasza:
Hát én is egy tapasztaltabb aktivot keresek elsőnek de sajnos nem találtam még eddig pedig odaado vagyok es szinte mindenre kapható
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!