Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki vezetett már be passzív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki vezetett már be passzív szűz srácot?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalataitok? Pozitív vagy negatív? Ki, hogy csinálta?

Én is kezdő passzív (sub) lennék és érdekelne, hogy az aktív srácok ehhez, hogy állnak, bejön-e nekik? Illetve a passzív srác, akit "betörtetek", hogy bírta? :D

2019. okt. 23. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt alig akad aktiv srác.
2019. okt. 23. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én aktív vagyok!!!😉
2019. okt. 23. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már voltam szűzzel, csak a lovaglás nem ment neki, amúgy nem volt semmi"gond" :D 22f
2019. okt. 23. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten tetszett a szűz passzív srác. 25/A
2019. okt. 23. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Sokszorr megtörtént.Ma volt már hasonló kérdés itt..Lényeg,hogy szretem .Jó volt. Full passzivakat

nem szeretem,mert jó megfognia kemény farkincájukat.

És mivel uni aktív vagyok,nem lehet megdugni,de én is cumikázok .Oda-vissza.Szuper ,élvezeem mikor benne űl a rápában és be fogadja tövig.Volt olyan akit mikor tövig bele húztam,el is élvezett,nagy hörgésekkel, sikongatásokkal kisérve.Mivel szembe ültetem bele,jól

betterítenek az anyaggal.MERT az első lövések kéznélkül

jönnek,csak utána veri ki a többit.Szerencsére rám.

Ezek vad örűlt,dolgoknak tünhetnek.De ez a valóság.És

imádom.

2019. okt. 24. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én már vezettem be. Nagyon jó érzés szűzeket bevezetni az a megszeppentség, félelem az első miatt elég izgató tud lenni aztán utána meg rákap az ízére azt alig lehet a farkamról levakarni :3 Vagy esetleg ő alig akarja az én számat a farkáról :P

27F snap: kom_boy

2019. nov. 2. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Vaalki beavathatna mar engem is 17f
2019. dec. 4. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!