Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki vezetett már be passzív szűz srácot?
Mik a tapasztalataitok? Pozitív vagy negatív? Ki, hogy csinálta?
Én is kezdő passzív (sub) lennék és érdekelne, hogy az aktív srácok ehhez, hogy állnak, bejön-e nekik? Illetve a passzív srác, akit "betörtetek", hogy bírta? :D
Sokszorr megtörtént.Ma volt már hasonló kérdés itt..Lényeg,hogy szretem .Jó volt. Full passzivakat
nem szeretem,mert jó megfognia kemény farkincájukat.
És mivel uni aktív vagyok,nem lehet megdugni,de én is cumikázok .Oda-vissza.Szuper ,élvezeem mikor benne űl a rápában és be fogadja tövig.Volt olyan akit mikor tövig bele húztam,el is élvezett,nagy hörgésekkel, sikongatásokkal kisérve.Mivel szembe ültetem bele,jól
betterítenek az anyaggal.MERT az első lövések kéznélkül
jönnek,csak utána veri ki a többit.Szerencsére rám.
Ezek vad örűlt,dolgoknak tünhetnek.De ez a valóság.És
imádom.
Én már vezettem be. Nagyon jó érzés szűzeket bevezetni az a megszeppentség, félelem az első miatt elég izgató tud lenni aztán utána meg rákap az ízére azt alig lehet a farkamról levakarni :3 Vagy esetleg ő alig akarja az én számat a farkáról :P
27F snap: kom_boy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!