Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apuka korúak, (olyan 40-esek) ti szoktatok fiatalokkal (15-20 évesekkel) maszturbálni? Vagy többet is? Vagy ti fiatalok olyan apuka karúakkal?
Figyelt kérdés
2019. okt. 23. 16:19
11/21 anonim válasza:
szivesen beszélgetnék 40 es apukákkal
12/21 anonim válasza:
Én attól is idösebb vagyok.És igen szoktam,de nem masztizni,az pocsékolás.Az a sok kárba veszett anyag.
Inkább,próbáljátok ki egymás szájába.ÉS igen szeretem a fiatalokat.De ritkábban. vannak idősebbek is.Meg
szoktam dugni öket.És le cumizzuk egymást.Amúgy,nem
az ídősebb pasik keresik őket.Ők vágynak a tapasztalt
pasikra.Mindegy minek mevezzük apa komplexusnak,vagy
valami másnak.Én részemről örűlök,hogy vannak.
Szinfolt az életemben.
13/21 anonim válasza:
Ez mind szép, de ha van negyvenes ember, aki találkozna is fiatallal, akkor miért tűntök el fiatalok a találkozás elől?
Ábrándoztok, és tapasztalt idősebbeket kerestek, aztán ha találkozni kell, huss...
Már ilyen kérdést is kár feltenni, mert nincs tétje..
49 F
15/21 anonim válasza:
Az a baj, hogy Nyíregyháza környékén egy fiatal sincs, akinek 32 éves kell. De ha lenne, írj...
16/21 anonim válasza:
Fiatalok, akiknek ehhez pozitív a hozzáállása, fejtsétek ki bővebben, akár privátban is...
18/21 anonim válasza:
Ja, 38 vagyok és szoktam a fiamat időnként kezelésbe venni.
19/21 Tanquerey válasza:
Én szívesen masztizok nálam fiatalabbakkal, de azért 18 évnél fiatalabbak egyáltalán nem érdekelnek, a tapasztalat az, hogy a 18-25 közöttieket meg én nem érdeklem, így többnyire 25 fölötti srácok, akik megkeresnek a fiatalabb korosztályból, de nem zárkózom el a korombeliektől sem, ha a vonzalom közös. De azért ha lehet, a masztinál szeretek tovább is eljutni :)
20/21 anonim válasza:
Vakaki már leszophatna engem is.
45/f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!