Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hotbull tapasztalatok?
Kiírtam, hogy milyen korosztályt keresek. Elég egyértelműen. Igen, fiatalabbat. :)
Ennek ellenére 60-70+-osak napi szinten zaklatnak, hogy meg akarnak dugni (jelzem, uni-aktív vagyok), költözzek hozzájuk (rendszeres, de nem együttélős kapcsolat érdekelne), meg hogy mikor térdelek eléjük. Nos, ezek mind egy táskát kaptak tőlem. Tiltáskát. :)
f/46
A hotbull csak hookup
Én planetromeon találtam a párom 🥰
Rengeteg a kamus, a gyáva és a más képével felregisztrált ember azon az oldalon.
Voltam kétszer ott,de már nem mennék megint.Megbízható max 40-es barátot kerestem. Erre tini nyunyók és öreg, dagadt kéjencek írtak.
Tiltottam először ilyeneket, de aztán elég volt a sok értetlen, idiótából.Többet nem megyek fel.
Rómeó sem jobb, ott is a lököttek találnak meg, öregek, nyunyók.Normális harmincasok sajnos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!