Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagy gáz ha nagyon bejön a tesóm?
Figyelt kérdés
Ha nem, hogy tudnám neki megmondani?2019. okt. 21. 17:19
1/12 anonim válasza:
hogy érted hogy bejön?
mit csinálnál vele?
3/12 anonim válasza:
Dehogy gáz ... sőt ilyen közel partner ... nekem is igy kezdödőtt
5/12 anonim válasza:
Nekünk nem, a kezelőorvosodnak (ha eljutsz odáig) már fejtörést fog okozni.
8/12 anonim válasza:
Baski,vond be apád is,jó kis családi szex
Te nem vagy normális.Kezeltesd magad.
9/12 anonim válasza:
A legtöbb válaszolóval ellentétben én nem köveznélek meg ezért, mert te nem úgy izgulsz rá mint a tesódra hanem fiúként látod, viszont a társadalom túl bigott ehhez. A tesód amennyiben nem meleg inkább szerintem ne mond el neki, nem hiszem hogy tenne jót a kapcsolatotoknak. Inkább próbálj ne úgy nézni rá mint pasira, és ismerkedj melegekkel.
Mellesleg heterók között is van ilyen, csak ott sokkal nagyobb a rizikó (többek közt ezért is tartja a társadalom erkölcstelennek) merthogy fennáll egy terhesség veszélye és a gyerek hajlamosabb a fogyatékosság/genetikai betegségekre.
10/12 anonim válasza:
Utolsó :nem írta a kérdező, melyikük milyen nemű! Honnan veszed, hogy 2 fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!