Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy komolyabb kacsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy komolyabb kacsolatban mennyi idő után érdemes a szex?

Figyelt kérdés
És, ha a párotok még szűz lenne ti mennyit várnátok?
2019. okt. 20. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden kapcsolat más. Amikor megbízol a másikban, akkor érzed, hogy "most". Szüzesség elvesztése ne legyen frusztráló tényező. Szóval érdemes várni a másikra. Nyilván nem évekig;)
2019. okt. 20. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi 8 honapot vartunk
2019. okt. 20. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Pont akkor amikor a felek úgy érzik, hogy ideje van. Van aki hónapokig "vár" (mire a kapcsolat, a bizalom olyan szintre jut), míg olyan is akik már az első randin és utána évekig együtt maradnak.

Nincs általános szabály, ha mindketten úgy érzitek megvan a bizalom akkor hajrá, felesleges az idők végezetéig húzni.

2019. okt. 20. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Mi hamarabb lefekudtunk, minthogy osszejottunk, ennek 4 éve már. :)
2019. okt. 20. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem érdemes első pár alkalommal, de persze mindig vannak ellenpéldák. Kor függő is a dolog, két ötvenes ember már tudja mit akar, de 2 szűz tini még csak ismerkedik a kapcsolat tényével és a másik nem jellemével, testével, amit nem szabad elsietni. Én most vagyok 19 éves szűz lány, ha összekerülnék egy huszonéves sráccal akkor nem várnék többet 3 hónapnál, de nyilván ahány ember annyi igény.
2019. okt. 20. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém távkapcsolat, de a második alkalommal meglátogattam öt, több randink is volt, több napig voltam nala, aztán végül lefekudtunk

Bár ez már a másfeledik hónap volt

2019. okt. 20. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:
82%

Szex nélkűl nincs kapcsolat.Jobb túl esni rajta.Mert

ha az nem jó vele,semmi értelme,csak félre lépések

sorozata követi.Az meg ha szűz,azt neki kell

a fejében eldönteni,ő az aki alkalmas rá?Ne erőltesd.

Vár meg amig ő akarja.Izzgasd fel,simi smár.Mutasd meg neki a müszered,ha még nem látta.Egy jó smár után.

Meg látod mit szól hozzá,Közben csokólgasd a nyakát.

Simogasd!Ne légy egy kicssit sem erőszakos.

Kérdezz rá!Mikor szereretné..Ez a csábítás művészete.

Érdemes lenne utána járnod.

2019. okt. 21. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!