Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktivak ti jobban szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktivak ti jobban szeretitek ha magától térdel elétek a passziv vagy ha parancsra teszi?

Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Parancsra!
2019. okt. 17. 23:39
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
19/F vagyok .. jobb ha térdeltetnek ;)
2019. okt. 18. 07:22
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Parancsra!
2019. okt. 18. 07:59
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem a kutyám, hanem a párom. Szerinted?
2019. okt. 18. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a dominancia,szemétség. Meg alázó.Ha csak szexre kell

akkor is kedvesnek oda adonak kell lenni.Ez a bunkó beképzelt aktívaknak szól!!Én is uni aktív vagyok,

Idös is.Többet dugtam cumiztattam,mint itt bárki.

És soha neem csináltam ilyet.Meg kell adni a partnernek

a tiszteletet,ha csak nem ő akarja igy.

2019. okt. 18. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy passzív vagyok, de kutya biztosan nem.

Letérdelek ha akarok.

2019. okt. 18. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A múlt héten az egyik barátnőm nagyon érdekes teóriát vetett fel. Miszerint, hogy az, aki adja az orális szexet, valóban az aktív fél. Még ha úgy is tűnik, hogy mivel ő van lenn, ebből passzív lesz. Te vagy kiszolgáltatva aktívként neki, szóval igazából te vagy a 'passzív' valamilyen értelemben. Hiszen az ő szája munkálkodik a lomposod körül, ő irányítja az élvezetedet, te csak élvezed, amit csinál, de egyáltalán nem aktívkodsz közben. Szerintem érdekes dolog, ha belegondol az ember. :)
2019. okt. 27. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!