Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi egy meleg fiú legvadabb álma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi egy meleg fiú legvadabb álma?

Figyelt kérdés

2019. okt. 14. 09:29
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Mindegyiknek más.
2019. okt. 14. 11:03
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Nemtudom, de itt gyakorin nekem azt írta múltkor egy, miután közöltem vele, hogy hetero vagyok, hogy az izgatja a legjobban, hogy egy hetero srác d*gja meg , hogy így átállítsa..😄😄
2019. okt. 14. 11:27
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Herekínzás.

Csak bármikor leírom egy fórumon, azonnal bannolnak. :(

2019. okt. 14. 11:39
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Egy komoly párkapcsolat. Sajnos a mai világban ez elég vadnak számít mert a sok alkalmis mihejts meghallja a komoly kapcsolat szót fejvesztve menekül.
2019. okt. 14. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Az, hogy talál egy hűséges barátot, aki nem azt nézi rajta, ami elöl lóg, vagy ami hátul nyílik.

Nem ösztönlény, hanem vannak érzelmei és képes emberi módon,szeretettel élni vele.

2019. okt. 14. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Hogy barátok legyünk Balog Szabival
2019. okt. 14. 18:13
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Ha én azt itt le írnám...hát..Sok anyag veszne kárba...
2019. okt. 14. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
le se merem írni
2019. okt. 14. 23:11
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
szeretnék egy tengeralattjáróval lejutni az óceán mélyére, legyőzve a fóbiámat és közben mélytengeri állatokat figyelni, akarom látni az ámbrásceteket vadászat közben
2019. okt. 15. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!