Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy sok passzív-nak nem áll fel anál közben? Nekem már akkor feláll amikor meglátom a partnerem férfiasságát
Nekem sem áll közben. Sőt, akkor sem, ha tágítom magam, egyedül.
De attól még élvezem. Szerintem ilyen egy igazi passzív.
Talán azért, mert a passzív nem mindig kívánja ugyanúgy, mint az aktív, és inkább csak a fenekére és az aktívra koncentrál, nem a saját nemiszervére. Szóval nincs semmi baj a szex során, csak máshogy élvezi az aktív és a passzív. Gondolom a popsi kevésbé ingerlékeny, mint a makk és a pénisz, nem mindig lehet eltalálni a prosztatát sem.
Legalábbis én így érzem, valószínű nekem sem mindig állna anál közben, de élvezném a passzív szerepet így is, belülről, lelkileg. :) Aztán valahol az is izgató, hogy direkt nem áll fel nekem, csak az aktívnak, de ez már nagyon egyéni.
Vagy olyan is lehet, hogy a petting, előjáték során áll, de a behatolás után lelankad.
Azok általában ful passzivak,ha látom hogy nem mükszik annyira megfogom és verem simogatom.Ha akkor abba hagyom
a dugást és fel cumizom neki maj mikor ál adok neki
megint.Nincs mese mellet élvezni kell
Kétszer voltam eddig sraccal passzív szerepben. Elsőnél nem állt fel de orgazmusom volt. Második alkalommal felállt de szex alatt nem jött a kéj.:)
F30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!