Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eropolis mennyire megbizható oldal?
Most regisztráltam, és ahoz hogy önfelettebben keresgélhessek, kommunikálhassak, elö kell fizetni. Nem nagy összeg, azzal nincs gond. Az érdekelne, hogy megéri e? Nem élnek vissza az adatokkal, újra induló megszüntethetel elöfizetés, stb... bármi meglepetés esetleg?
Köszönöm a válaszokat elöre is
Ez a negatív reakció nem igaz Persze vannak idősek kövérek bőven.Én is idősebb vagyok.Igaz én nem vagyok kövér,sőt vékony.Lényeg ott jöttem össze több fiatallal,
sikerrel.18-30évesig.Türelem,és mindenki talál magának valót.A legjobb lehetőség,hogy partnert találjon valaki.
Itt nincs zaklatás,mert letilthatod a nem kivánatos
személyt.Vannak biszexek melegek és travit is találsz
évekig toltam ott,
2006-2007 ben több nővel is randiztam onnan, volt egy kapcsolatom is,
de azt láttom vannak akik azóta is ott vannak, és folyamatosan tagok,
egyre több a fizetős nő, és alig lehet valakivel már értelmesen beszélgetni, meg a szabályzat is megváltozott, az utóbbi időben,
így 1 éve végleg töröltem magam,
szerintem felejtős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!