Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsaroltak már téged alkalmi partnereid?
Nem alkalmizok. És hasonló helyzetbe sem kerültem. Emellett áruljon be nyugodtan, már úgyis tudják. Viszont felhívnám a figyelmét, hogy a zsarolás bűncselekmény és mesélnék neki arról is, hogy milyen formában tudnám a melegek által látogatott online és offline fórumokon elterjeszteni a hírét annak, hogy hogyan áll az alkalmi partnereihez. Talán elgondolkodna rajta, hogy neki is van vesztenivalója bőven. Ha nem akkor meg majd a saját kárán megtanulja.
Semmiképpen ne engedj neki.
Igen. Azt mondta hogy elmonja a feleségemnek ha nem dugum meg megint. Csak azt nem tudta hogy elváltunk és nem érdekli mit csinálok.
Egy nagyon agresszív domináns nő volt.
Volt egyszer,majd ne hazáig követettSzerncsére észre vettem,nagy baj lehetet volna.Én bi vagyok,és nem tudom
mit szólt volna a párom.Egy megoldást láttam.Kapott
egy jobbost ettöl törölgette a padlót.Közöltem vele ,
szarrá verem,ha keresztbe tesz.Föl tápászkodott és el
andalgott.
Nem értem a 6-os jobbosozót miért pontoztátok le...
Teljesen megérdemelte a kicsi köcsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!