Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan probaljam ki?
Figyelt kérdés
Szvl le szeretnem magam szippantani de nm vagyok hajlekony,16cm kb azzal lehet?
Az egyik ismerosommel mar egymasnak vertuk ki,be is kaptuk egymasnak,volt egy kis szaj-kezi munka egymasnak(en gumiba ot,o nm gumiba engem,meg suliba beccsengetes utan volt par eve,utana a hegyunkon) (f v m volt)
Es ki akarom magamon probalni milyen lehet ha a sajatomat bekapom
2019. okt. 1. 01:18
1/5 anonim 

válasza:

Sok gyakorlat, mozgás azt sikerülni fog,időbe telik.
2/5 anonim válasza:
Így van, a torna esetleg a jóga sokat segítene.
4/5 anonim 

válasza:

Az autofellációhoz elég nagyfokú hajlékonyság kell, több éves edzés, de szerintem nem éri meg. Sokkal izgalmasabb ha más csinálja az embernek :)
5/5 anonim 

válasza:

Én pár bemelegítő gyakorlat után elérem a makkom, de hidd el, nem olyan jó, mint amilyennek tűnik. A nyelveddel jobban érzed, hogy mit csinálsz, az érzékenyebb, így nem is túl izgalmas és a póz is kényelmetlen és megeröltető. Nem szoktam csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!