Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire befolyásolna az, ha kiderülne hogy akivel ismerkedtek, dadogós?
Figyelt kérdés
Romeon ismerkedtünk meg pár hete, szimpatikus , én is neki stb, megbeszéltünk egy találkát és akkor derült ki (engem egyáltalán nem zavar,lehet velem van a baj, de szerintem cuki,főleg mikor zavarban van, még talán szexi is :D)
Elmondta azt is hogy azért nem mondta el eddig mert akárhányszor fény derült erre másoknál,a levelezés abbamaradt.
Én kíváncsi vagyok mások véleményére, hogy titeket zavarna-e ez a dolog ismerkedésnél?
2019. szept. 26. 14:40
1/8 anonim válasza:
Nem zavarna szerintem is cuki és szexi foleg ha még szimpi is a srác
2/8 anonim válasza:
Hat ha nem durvan, akkor engem sem zavarna. 26f
4/8 anonim válasza:
Nem zavarna. Az is lehet, mellettem elmúlna.
6/8 anonim válasza:
úgy segbe raknám, hogy egyből elmúlna
7/8 anonim válasza:
A bandánkban a basszusgitáros srác dadogott. Erősen! Ennek ellenére (vagy tán pont ezért) ragadtak rá a csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!