Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettem egy dildót, és véletlenül nagyobbat postáztak, mit tehetek?
Figyelt kérdés
ő elég kényes a téma, már kibontottam és nem nagyon akarok vele rohangálni meg visszaküldeni, nincs valami oldal ahol el lehet adni? Hardverapróra pl felrakhatom? egyéb kategóriába.2019. szept. 25. 17:45
2/12 anonim válasza:
Szokasd hozzá a kis se@@ecskédet.
4/12 anonim válasza:
Küld vissza a gyártónak ki kell cseréliük
6/12 anonim válasza:
Használd es rájössz nem is nagy
7/12 anonim válasza:
hát ha nem mered visszaküldeni, akkor szívás, én simán panaszt tennék, hogy nem azt postázták ki, amit rendeltél, és ha kell rossz kritikát is írnék, ami nekik sem érdekük, szóval küldenék gyorsan a megfelelőt
8/12 anonim válasza:
Probálgasd csak szépen, hidd el jó lesz az☺️
9/12 anonim válasza:
Én köszönő levelet írnék nekik.
10/12 anonim válasza:
Küldd el nekem :D kifizetem majd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!